I augusti månad i samband med danska Formlandmässan så var jag bjuden på fest hos House Doctor i deras showroom. Efter en fullspäckad turne med besök hos Tine K, Rice, Formlandmässan och sen med denna fest som toppades som avslutning!!

Jag var den enda från Sverige på plats på festen, i övrigt var det kunder från Danmark, Norge, Tyskland och alla möjliga språk hörde jag! När jag bokade taxi på hotellet så tussade hotellet ihop mig med en tjej från Norge som hade bokat taxi till samma ställe, så vi hade en supertrevlig taxiresa ihop och satt och babblade och lärde känna varandra. Hon hade öppnat sin butik bara några månader tidigare någonstans i Norge.

Inne på festen så var det först dags för mingel med bubbel och möjlighet att gå runt och kika lite i deras superfina och nya showroom. Så mycket fina saker och vilken härlig miljö!

Sen en vecka tillbaka finns Nicolas Vahés produkter i vårt sortiment och det är även därför jag väntat med alla bilder från festen! 🙂

 

3 härliga tjejer från Norge och butiken Gave & Interiörhuset i norska Søgne, vi satt sen bredvid varann till bords och hade så himla trevligt ihop!  Mannen till höger är Claus Bjerre, House Doctors Sales Manager och min kontakt.

Smög in och fotade middagsdukningen. Så läckert!

Nicolas, Claus och jag. Nicolas Vahé, mannen bakom all god mat som det bjöds på under kvällen och även mannen med det nya varumärket som jag länge varit sugen på men inte tagit in. Tills nu!

Fantastiskt inbjudande!

Det vankas förrätt!

 

 

Salter, mixer och röror är en stor del i Nicolas sortiment.

Norge, Sverige och Danmark 🙂

Snyggvatten!

Mmm så gott! och de här fina tapasboardsen kommer in i vår till vårt sortiment. Nyfiken på vad vi åt? Lite längre ner hittar du menyn.

Nicolas serverar varm Pumpkin Soup, serverad i liten glasflaska med sugrör. Så originellt och kul sätt! Och väldigt gott!

Menyn! Så himla smart att ha menyn som tablett, då hade man järnkoll på vad man åt, för man blev ju så nyfiken medans man åt vad det för för galet god mat man fick!

Nicolas berättar vem han är och vad vi får för mat! 🙂

jag blev till o med kär i stekpannan med trähandtag och namnet! Och stekpannorna har vi nu fått in i webbshoppen såklart!

House Doctor ägs och drivs av en syskontrio. Här berättar Klaus om framtiden och hälsar oss välkomna. Bakom Klaus syns hans syster Gitte. Rikke är tyvärr inte med på bild men i senaste Allt i Hemmet så ser du hennes hem, superfint!

Innan efterrätten så hade vi besök av en trollkarl och då kan det se ut så här 🙂

Efterrätten var magisk!!! Vad vi åt ser ni till höger om efterrätten.

Efter middagen tog jag en liten till tur i showroomet och fotade. Här är lite saker vi nu fått hem: presentpåsar med fin text och knivblocket.

Här hittar ni House Doctor hos oss och här finns Nicolas Vahé

Tack House Doctor och Nicolas Vahé för en härlig och fantastisk upplevelse!

Dela gärna: