Torsdagen började med att tidigt som bara den sätta sig och göra ett nyhetsbrev, gick upp kl 0530 och satte igång med kaffe och nyhetsbrevsfixande. Jag älskar att göra nyhetsbreven, tycker det är såå himla kul att summera vad som kommit, hänt och är på gång.

Men nu var det ju ett erbjudande med 10% rabatt på allt i webbshoppen under hela påskhelgen och tanken var att jag skulle varit klar till midnatt och fått ut det. Men efter den här tokstressade veckan så fanns inte ork och energi kvar att göra något. Så blir det ibland. Och bara gå upp tidigt, le och ta nya friska tag 🙂

 

Skärtorsdagen rullade på i ett och nyhetsbrevet blev klart några timmare senare. www.inreda.com/nyhetsbrev/485.html

10% rabatt på allt i påsk, nyheter från Rice, blogginspiration från bloggen Att vara någons fru och nya pompoms från Talking Tables var innehållet i nyhetsbrevet.

Vid 4-tiden åkte jag hem och hämtade Filippa för att fika hos Holy Sweet. På vägen svängde vi förbi Annika Duckmark och hämtade upp flera Ocky-mössor. De säljer som smör i solsken. Det förstår jag för de är fantastiskt mjuka, sköna och snygga. Och 5 kr av varje såld mössa går till Operation Smile! Här hittrar du Ocky hos inreda.com

 

Snygga och fantastiskt fina vännen Annika med sitt eget varumärke Ocky

Det är inte bara barn som använder mössorna utan precis lika många vuxna. Och eftersom de är tunna så är de även perfekta en myggig sommardag i skogen eller ute på sjön. Ja förutom nu när det fortfarande är minusgrader ute. Jag ska använda min svarta idag när jag ska ut och jogga, skönt att slippa frysa om öronen eller snarare öronvärken som kommer som ett brev på posten utan mössa när man joggar.

Nedan är lånade bilder från Annika Duckmarks blogg, Fina bilder på underbara mössor.

Här är fina Åse, 56kilos döttrar i sina mössor

Bild från Åses blogg

Madeleine Ilmrud, barbamamma ( familjen annorlunda )

Bild från Madeleines blogg

Ett helt gäng motionerande tjejer i rosa Ockymössor. Häftigt!!

Här är fina Lenox, son till Lotta Berg Gray, Vimmelmamman i sin mössa och T-shirt

Bild från Lottas blogg

Och när sommaren kommer är den perfekt att ha på sjön :)

5 kr/ mössa skänker Ocky till Operation Smile. På sin senaste resa i mars till Nicaragua opererades 119 barn. Kolla in HÄR.

Här hittar du Ocky i webbshoppen. Och passa på nu i påskhelgen när det är 10% rabatt på allt du handlar!

Dela gärna: