Här hemma vankades det födelsedagsfrukost på eftermiddagen. Filippa fyller 14 år och det sista hon sa dagen innan -“Väck mig INTE före 12!!”.

Hehe ja så är det med tonåringar

20150716-filippa14

Filippa bakade chokladbollar själv inatt som hon ville vi skulle bjuda på. Hihi så söt. Det blev såklart annat också men hon trodde nog inte vi fixat och trixat något alls verkar det som.

Den fina turkosa brickan Lace från I Love Design HOme och sen har vi ju de här melamintallrikarna som är så fina och som används dagligen till olika saker. Även så idag, både som frukostbrickor och chokladbollefat.

2015-07-16-12.00

Rice färgglada tallrikar och muggar är en favorit på kalasbordet

 

2015-07-16 18.13.26

Liten blir stor Wow! För 14 år sen i värsta värmeböljan föddes du! Dagen innan var det Ricky Martin på Allsång på Skansen och jag dansade loss tokhöggravid framför teven. Strax efter satte värkarna igång. När vi var inne på Danderyd så tyckte barnmorskorna att jag verkade må ovanligt bra och fokuserad, så de vågade fråga om en skådespelerska fick närvara under förlossningen, hon hade inga barn själv och behövde göra research inför hennes huvudroll där hon skulle föda barn så de var lite nervösa att fråga.

“-javisst! Men självklart!” sa jag. Gissa om jag blev förvånad när självaste Sara Sommerfeld kommer in! 

Allt gick jättebra och precis när Filippa föddes så spelades Ricky Martin på radion (!) o samma låt som jag dansat loss till! Så häftigt och idag är det verkligen filippas och min låt 

Nästa gång vi träffade Sara var på galapremiären av Tzatsikifilmen, så himla magisk känsla det var att se just den filmen! 👶💕

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2015-07-16 14.08.47

DSC_0677-filippa

Tänk hela 14 år har gått och Filippa är en stor förebild för mig. Inget är omöjligt och hon har en fantastisk tro på sig själv!

Grattis älskling! Firandet fortsatte sen på kvällen med middag på vårt traditionsställe i stan varje 16/7! 

 

Dela gärna: