Haft en härlig dag med både jobb och kalasfirande. Jag vaknade utvilad vid 7-tiden och gick upp och jobbade. Betade av massa mail och la upp nya produkter, gjorde lite rapporter och statistik samt mailade ut lite leveransbesked. Helt plötsligt var klockan 12 och det var dags att börja bege sig iväg och fira svärmor på hennes 75-årsdag!

Hipp hurra och grattis svärmor Anne-Britt!

DSC_0119

Susanne, min svägerska hade bakat en supergod raw chokladkaka med dadlar, kokos, kokosolja, kakao, tahinipasta (mosade sesamfrön) och massa gott i toppat med frysta bär! Bara nyttigheter och inget socker, precis i min smak. Raw, vegan, glutenfri, laktosfri och hela baletten. Ska se om jag kan få ur henne receptet, för den var verkligen god! 🙂

DSC_0117

DSC_0120

DSC_0124

DSC_0181

Jag och Susanne

DSC_0187

DSC_0140

Utanför porten hängde en ljuslila fågelholk jag inte kunde låta bli att fånga

DSC_0191

Hela gänget ute på balkongen med Kevin bakom kameran.

DSC_0162

fliplie

Jag och Filippa

DSC_0201

Robert med sin mamma och sin storasyster

DSC_0198

Haha när jag kom hem och skulle kika igenom alla bilder så höll jag på att dö av skratt! Tänk att jag alltid glömmer bort att Robert har svårt att vara normal på bild 😀 Jag skratttade så jag fick kramp i kinderna till slut, när det var bild efter bild efter bild!! Robert har stått där längst bak och gjort miner och vi andra helt ovetandes 🙂

DSC_0202

DSC_0204

DSC_0195

Untitled-5

Untitled-7

DSC_0196

DSC_0199

Jaha du vad säger man 🙂

På kvällen sen så plöjde jag och sonen igenom 3 avsnitt av Sons of Anarchy. Skönt med soffhäng!

Dela gärna: