Ibland blir jag bara sådär himla glad över att tiden nästan stannar lite. Det gör den ju inte men vad jag menar är att allt snurrar på så himla fort jämt, företag försvinner, köps upp, byter ägare, tekniken tar över och allt ser annorlunda ut. I år är det 18 år sen jag startade inreda.com och jag tror inte ens ni kan föreställa er HUR otroligt mycket det är som har förändrats sen jag startade webbshoppen 1999. Ja förutom att man handlade mot postförskott då i en e-handel, men jag skulle kunna ta upp 100-tals saker men det är inte det inlägget ska handla om.

 

För 10 år sen, när jag planerade flytten med inreda.com till ny lokal i AGA-fabriken och öppnade en inredningsbutik i lokalen, så var jag i kontakt med 2 grymt duktiga tjejer som jobbar med dekor. Monika & Theresia på Cocoform Studio. Jag var redan då grymt imponerad över deras talang till att göra om och skapa miljöer o trolla med dekorer.

 

På årets Formexmässa så var det just Coco Form som har gjort trendutställningen och döpt den till Coco Funiverse. Så bra namn!

 

Jag blir bara så himla glad över att se att de fortfarande är igång och det riktigt syns att de fortfarande brinner för sitt arbete och är så duktiga i att skapa magiska miljöer. Bygga upp inspirerande miljöer från en helt tom yta från början.

 

Utställningen på Formex är en enda stor inspiration att titta i. Som inköpare fångar man ofta upp produkter där som man inte sett bland montrarna.

 

Coco Funiverse på Formex:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela gärna: