Känner mig härligt Formex-tankad och nu har jag äntligen hunnit gå igenom bilder och alla anteckningar från mässdagen. Formex är ju min “hemmaplan” och jag gillar verkligen Formex mycket. Lika viktigt som det är att se alla nyheter hos alla leverantörer och träffa nya varumärken, lika viktigt är den sociala biten att träffa alla live och få prata lite. Det här är min 33:e Formexmässa jag är på och varje år fyller man på med fler kontakter man känner så numera tar det verkligen sin tid att ta sig igenom Formex. But I love it!

Jag bjussar på lite härliga inspirationsbilder från dagen, hoppas ni gillar det.

DSC_0749-fix-nor

DSC_0753-fix-snowdr

De här pallarna har precis kommit hem, så de läggs upp under helgen i webbshoppen.

DSC_0768-fix-lovely

Lovely Linens nya färg Dusty Blue är fantastisk fin. Läggs upp under helgen i webbshoppen för dig som är sugen på den nya färgen! Här blandat med den mörkare Denim Blue och längst fram den grå ullfilten.

DSC_0774-fix-lovely

Mer nyheter från Lovely Linen. Påslakanet till höger är randigt och i halvlinne

DSC_0771-fix-lovely

Closeup på det nya randiga

DSC_0781-fix-lovely

Jag, Sahra på Lovely Linen och Ankie Bagger

DSC_0810-fix-frej

DSC_0811-fix-16

DSC_0816-fix-16

DSC_0837-fix-thg

2016-01-22-1427

Lunch med min fina fina vän Karin Rosell @yogafröken som var på besök från Skövde för inköp och inspiration. Underbart härligt att få tanka lite Karin-energi och hinna prata ikapp.

DSC_0711-fix-sal

Galet god sallad med sotad lax, mango, fänkål och rostade mandlar.

2016-01-22-16.32

Hade dejt med min vän Ankie Bagger

2016-01-22-1721

Och gissa om jag blev glad och förvånad när jag hör någon ropa mitt namn och jag ser Madeleine Delersjö!! My god, det var inte igår, så himla roligt! Madde och jag jobbade tillsammans på Marlboro Classics inne på NK i Göteborg när jag bodde där 94-96.

2016-01-22-1749

DSC_0724-fix-h

DIY Glaslampan från House Doctor har kommit hem på lager igen

DSC_0731-fix-house

Verktygslådorna i plåt kommer i 3 nya färger: grå, vit och armygreen.

Imorgon lördag blir det Formex igen och fler bilder kommer både från mässan som inspiration men även allteftersom varor kommer hem eller läggs upp. So stay tuned!

Dela gärna: