Formex och dag 3 – lördagen! Uppe tidigt för att hinna med så mycket som möjligt av dagen. Började hos bästa Mitra på En härlig salong (Flemminggatan) för en fransförlängning. Skönt att bara ligga och slappna av i 1,5 timme. Fransförlängning började jag med i november och sen dess är jag fast. Sååå himla skönt att slippa sminka sig och ändå alltid se sminkad ut!

Sen bar det ut till Formex och 8 timmar på mässan!

Var in till tjejerna hos Plain Vanilla, för 4 år sen så sålde vi deras fantastiska smycken! Nu förtiden tror jag inte de håller på med smycken alls utan bara kläder, men det är väldigt snygga kläder! I mitten står underbara Mona, som är min leverantör på IGT men förutom det så är hon Sveriges roligaste bloggerska, ni har säkert läst hennes blogg Monas Universum – helt underbar är den och hon är helt überkräjzy och störtskön!

Idag var jag mycket i A-hallen där det är smycken, kläder, barn och tvålar och doftljus och sånt. Det finns så mycket härligt och fint och en del av detta kommer in under hösten.

Underbart! Några som har hajjat grejjen totalt! 🙂

Änglar till bordsplacering i jul

Ja det gäller ju att tänka julinköp nu 🙂

Hittade ett par supersnygga muggar med text. Fanns hur många härliga som helst, jag valde ut ca 10 st texter. Kommer in i slutet september.

Lisa Bengtsson i sin fina monter och sin nya kollektion More is More!

Posters med taxarna känner ni igen, de kommer snart in igen i vårt sortiment!

Hittade några superläckra lampor

Och i Jelly Beans monter så hade de sååå smarta stolar. Alla som har ställt ut på en mässa känner nog samma sak, man behöver få sitta ned ibland och man behöver ett bord för en dator. Här två flugor på smällen! 🙂 Och matchande färger med deras monter också som alltid är så himla färgglad med glada tjejer i! 🙂

Fint från ett danskt märke som jag troligen tar in senare i höst

Goda tesorter och snygga burkar

Gick vidare in till C-hallen där det i ena halvan enbart är mat och choklad. Man skulle kunna äta sig proppmätt på prover och tester som ligger framme men jag lyckades motstå allt. ÄNDA TILLS jag kom till min leverantör av te och choklad och det visar sig att de har tagit in mitt absoluta favoritmärke Summerbird. Herregud, det kan jag inte motstå!

Första gången jag åt dom var i Tine K Homes showroom i Odense och jag blev totalt sweptaway av smaken och hela känslan av att vara i deras fantastiska showroom. Så när jag tar en tugga av en Summerbird så äter jag hela känslan och kastas tillbaka. Ni vet sådär härligt det ibland är när man förknippar mat, musik eller doft med något positivt tidigare.

Den med rött på var min tidigare favvo. Vit choklad på utsidan, skum inuti som smakar lite citronfromage, torkade krossade bär strösslat ovanpå, lakritssmak på toppen med havssalt samt botten som kakdegig och smakar marsipangris. MUMS!

Och nu har de bytt ut min favorit till Passion – Rosehip. Men den är nog lika god den. De däremot på brickan, en nyhet med lakritssmak. OH MY GOD så goda de var!!! Det hade varit en dröm att sälja dessa men tror de skulle bli lite mosade när jag skickar. Hahaha det är nog stor risk att jag hinner äta upp alla om de står här på lagret, är totalt karaktarslös när det kommer till dessa små ljuvligheter.

 

Nytt svenskt te som ligger i vackra boxar av björk

Gick sen vidare till Petra och hennes Arbrå Ångbageri för att prata lite om lite projekt vi har på gång, fika lite på kaffe och pepparkakor och pusta ut efter en dag med många steg och lite vila. Vi sitter och pratar om mitt nyhetsbrev som gick ut för några dagar sen och vilken succé det blev för hennes pepparkakor. Förutom att pepparkakorna är sjukt goda så är ju burken i sig unik, så snygg och många som samlar på dom varje säsong. Speciellt eftersom man får med extra etiketter och kan byta ut innehållet. Så smart!

Jag har ju gått hårt ut med att den gröna färgen är årets färg och många älskar årets färg på burken. När jag sitter där så funderar jag högt över varför hon inte har skrivet ÅRETS FÄRG någonstans på väggen? Och hon inser nog att hon har missat det. Två minuter senare så kommer killen på bilden in i montern och glatt utbrister “åh vad kul är det det här som är årets färg?!”. Jag blir så paff så jag bara måste kläcka ur mig “men huuur vet du det?”.  Ni vet sådär som man låter när man tappar hakan. Då har han sett det på instagram några dagar tidigare och vi börjar nysta lite, jag frågar vad han heter och känner ju igen namnet då, att han följer mig och brukar gilla bilder. Så himla kul att han sett det på instagram och kläcker ur sig det när jag råkar vara i montern! Han heter @receptomaten på instagram och har även bloggen spisat.se. Jättekul att träffas utanför instagramfönstret 🙂

Pepparkakorna beställer du här på inreda.com och de släpps först 8/9. Boka gärna redan nu så får du dina pepparkakor direkt efter!

Med pepparkakor i magen jagade jag vidare efter julkänsla och beställde massa Nisse i Mailegs monter. De kommer hem slutet av september/början oktober.

Även de här supersöta ljusrosa grisarna!

Hittade en fin bild på mig och bästa Terece Almering, Love Forever inne på Åses blogg 56kilo.se om dagens modevisning som jag norpade

Åh men herregud det är en vecka sen jag kom hem från Formex nu. På tre dagar tog jag 1.200 bilder så det har tagit tid att gå igenom alla bilder, sortera, slänga, spara och bearbeta och därmed även blogga. Men nu är mycket av bildjobbet gjort och jag har även fått möjlighet att bearbeta alla intryck och se alla produkter i efterhand, grubbla och fundera.

Många många bilder på produkter och nyheter som kommer in, de visar jag inte här utan det blir en överraskning när de kommer hem. Såklart av skäl som jag hoppas ni förstår då många kolleger i branschen håller koll på mig här 🙂

Tack Formex och alla utställare för en bra mässa! Dessvärre hann jag verkligen inte besöka alla, tiden räckte inte till!

 

Dela gärna: