Samling i foajén. Hotellet ligger supercentralt så det var bara att promenera 100 meter till gågatan. Vi gick som en stor 40-mannaklump till restaurangen, måste sett lite kul ut. Väl inne på restaurangen så hade vi halva restaurangen för oss själva.

Jag delade bord med Carolina och Maria på Frozzypack och 2 tjejer från norska butiker/nätbutiker som heter Fru Dahl och Drömmeverlden (eller på ett ungefär, hittar det inte så min norska var inte tipptopp tydligen) samt Sigrun, journalist från jättefina inredningstidningen Interiör Magasinet. Vi hade så himla mysigt vid bordet. Åhh vad jag uppskattar såna här saker, så fantastiskt roligt att lära känna nya människor som man hittar massor av gemensamma intressen med!

Maten, oj MATEN, den var helt fantastiskt goood! Jag önskar att jag hade fotat maten för att komma ihåg och göra (haha obs försöka göra) något liknande!!

 

Hela gänget på väg in på Bryggeriet

Carolina och Maria från Frozzypack, Sigrun från Interiör Magasinet

 

Butiken Fru Dahl, nätbutiken Drömmeverlden (?osäker på namnet) och så jag

Dela gärna: