Fotografering Expressen Leva & Bo

5 februari, 2016

Igår hade jag besök av duktiga stylisterna Sanna Zacke & Sania Hedengren och fotograf Magnus Selander. De hade med sig massor med prylar, för att göra ett styling- och plåtningsjobb till Expressen Leva & Bo. Produkter som blandas upp med miljön hos mig och produkter från inreda.com. Fotografering pågick hela dagen, mellan 9-16. Jag smet ut från mitt kontorsrum lite då och då när jag såg att fotoblixtarna sköt i shoproomet för att kolla in de olika miljöerna, så himla fint allting blev!

Så imponerad av dem hur de får till det så snabbt med flinka fingrar och säkra moves. Byter ut, flyttar om, fixar och piffar och vips en heeeeelt annan miljö och otroligt snyggt!

Sen när reportaget kommer ut så visar jag mer bilder, tillsvidare så får ni se pyttelite behind the scenes

2016-02-04-1137sannasania

2016-02-04-sannasania

Sanna, Sania och Magnus. Whiee nu längtar jag tills det kommer ut i tidningen!

 

 

Taggad som: , , , ,

Kategori:


Svara eller skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.