Fotografering för Love Forever & LdiR

20 augusti, 2016

Fotografering för Love Forever & LdiR

Jag älskar att fotografera. Jag är en sån som alltid har kameran med mig. Jag fotar såklart väldigt mycket för webbshoppens skull och även privat men det är extra roligt att få uppdrag från andra för att fota miljöbilder eller produktbilder.

En blåsig men solig måndag i augusti befann jag mig ute i Norrtälje på Wettershaga, hemma hos designern Terece Almering. Terece är grundare av klädmärket Love Forever, en mix av boho chic och rocknroll. Modellerna Lynn Palm och My Martens var med för att fotas i olika outfits av senaste kollektionen. Två superduktiga och vackra tjejer som jag har plåtat ganska många gånger under de sista 3-4 åren.

Dagarna innan hade det även blivit helt klart att Terece fått agenturen på italienska skomärket LdiR. Fantastiska skinn- och mockaboots /moccasiner. Superfin kvalitet och made in Italy. Som ett par sköna tofflor med inbyggd kilklack.

Uppdrag: Fota Love Forevers klädkollektion och accessoarer samt det italienska skomärket LdiR. www.loveforever.se

Plats: Wettershaga, Norrtälje

Kläder och skor från grymt duktiga Terece finns att shoppa hos Love Forever.
Min fina vän My Martens blogg hittar du här

Klicka på en bild så ploppar den upp och du kan klicka dig fram och tillbaka genom galleriet på < och > i bilden

Kläder och skor från grymt duktiga Terece finns att shoppa hos Love Forever.
Min fina vän My Martens blogg hittar du här

Taggad som: , ,

Kategori:


Svara eller skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.