I slutet av april var vi med på Äntligen Hemmamässan som var för första gången i år. Under torsdagen var det fullt av folk och det snöade ute, många passade på att besöka mässan då. Fredag-söndag slog vädret om totalt och årets första soliga helg inträffade. Typiskt att man lyckas pricka in det samtidigt som mässa men det kom ändå mycket folk!

Tack alla ni som besökte oss i montern och än en gång grattis Susanne Wallenberg som vann cykeln!

Här kommer ett jättegäng med bilder:
1) Först lite bilder från montern 2) lite bilder från inspirationsutställningen i entren och 3) avslutar med bilder från Äntligen Hemma inredarna egna montrar.

Jag fick även äran att göra inspirationsutställningen i entrén, jättekul! Men oj det var klurigt, vi hoppade ju på mässan i sista stund (10 dagar kvar) och entren visste jag inte hur den såg ut förrän 3 dagar innan, så det var lite stressigt och prestationsångestladdat såklart. Ett stort tack till Sanna Zacke och Sania Hedengren för lån av era inspirerande betonginslag (kommer ett separat inlägg om Sanna och Sanias betong) och även stort tack till Lena på Udda Kuddar. Resterande produkter i utställningen var från vårt eget sortiment.

Fotade även lite inspirationsbilder från Äntligen Hemmas egna montrar.

Dela gärna: