Idag kom tapeterna jag har beställt till köket i våra nya lokaler och det kliade såklart i fingrarna att sätta igång. Jag kunde självklart inte låta bli att göra det klart redan på fredagskvällen. Det är nog jag i ett nötskal. Bäst att göra det på en gång, annars blir det inte gjort.. Här ser ni bild före och bild efter. Tapeten är Pip Chinese Rose Silver och är en av favorittapeterna som vi säljer. Ser ni de fina stolarna? Jag köpte dem av Sanna Zacke och Sania Hedengren ute på Hem-mässan. De hade världens finaste monter där de dekorerat nästan allt med Pip-tapeter!! Eftersom vi saknade köksstolar så kändes det bara klockrent, allrahelst när vi säljer tapeterna. För att tapeten ska sitta kvar på stolen och inte skadas så hade jag först ett lager med tapetlim ovanpå för att skydda mot lacken som annars kan förstöra tapeten. Ovanpå tapetlimmet penslade jag sen 3 lager med vattenbaserad transparent klarlack.

hem

hem

Dela gärna: