Vilken härlig dag det var igår! Halvdag för resten av gänget på jobbet men jag var kvar till sent och packade order. Det blir nästan mer att göra så fort det blir lediga dagar, men det är ju så det är i en webbshop. Sista månaden har varit helt hysterisk hos oss och sen i juli så har försäljningen ökat drastiskt och det har (peppar peppar) hållt i sig hela tiden. Äntligen börjar allt slit och gnet och allt man kämpat för sista åren ge resultat. Så, nu ser vi verkligen fram emot julhandeln! Om juli månads försäljning mitt i sommar o semester slog förra julhandelns bästa månad så ska det bli oerhört intressant att se vad denna julhandel kan erbjuda.

Varor har vi fått in från 4-5 leverantörer nu dagligen sista 3 veckorna. Vi har svårt att hinna med att få upp allt men vi kämpar på. Idag kom de otroligt vackra muggarna som jag längtat efter! De åkte fram till fikat och dagen till ära fick vi även provsmaka nya Dumle Gingerbread. Majj godd så god den smaken var! Först kände jag inte så mycket pepparkaka men sen slukade jag nästan hela påsen för de var så goda 🙂

muggar

Finmuggarna och nya Dumle Gingerbread

muggar
Muggarna fotade på mässan, visst är de fina! Muggarna kommer snart upp i webbshoppen. Ska försöka hinna med dom under söndagen.

 

 

Dela gärna: