Åhhh både jag och min syster och några till här på jobbet har köpt sig västarna av mongoliskt får från Lilly of Sweden. De är av mongoliskt får och sååå sköna. Perfekta istället för en värmande kofta. Och skönt att ha under tjockjackan som en extra värmande barriär de absolut kallaste dagarna!

Själv blev jag så otroligt glad när jag klev in i Lilly of Swedens monter på Formex-mässan för väldigt länge sen, där hängde dom ju!! Jag hade så länge velat haft en själv, klart inspirerad av alla danska leverantörer jag träffar där både Rice, Babushka och Madam Stoltz har strosat runt i sina västar på mässorna och när jag träffat dom. Sett sååå mysigt ut. Och köpta på Bornholm hos någon lokal fårfarmare i Danmark. Men jag nöjer mig med mongoliska får 🙂

Kvaliteten är superfin och det finns 2 modeller. En fårskinnsväst och en stickad bomullsväst i kabelstickning, bägge med lurvigt, härligt, varmt och gosigt mongoliskt får som pälskrage. Stickade bomullsvästen finns i beige och svart. Fårskinnsvästen endast i svart.

För en frysskit som jag så är de perfekta! Här hittar du västarna

Just idag har jag glömt min väst hemma och sitter här på jobbet och fryser…burr.. och kom jag på att jag har ju aldrig bloggat om de här uppskattade varma skönheterna!

 

Min syster på väg till tjejmiddag i västen

Tidigare på dagen var hon här och hälsade på. Kände på mig att hon skulle älska dem, jag visade västarna och sen var hon också kär. Maria har storlek S/M på sin.

Här är jag i montern när jag sprang på dem första gången och bara föll pladask. Ville aldrig ta av mig den 🙂

 

Stickade västen är en kortare modell, snyggt figurformad med kabelstickning. Pälskragen är avtagbar.

Min syster Maria

 

Här är jag i Lilly of Swedens monter för ett år sen. Testing testing, gillar gillar.

Den här västen finns även i svart stickning och svart fårpälskrage.

Här är Maria i västen och Kayo i glitterdress när vi var iväg i veckan och kollade på Kayos föreställning B.U.S!

Dela gärna: