Ohh igår var det som vanligt varit full rulle ända sen tidig morgon! Massor med order som skulle packas och hinna klart före kl 15 när Posten hämtar. Det kommer nya inleveranser och det gäller att hinna skicka iväg ännu mer varor av det som kom hem. Efter 15 sen så är det full fokus på allt annat som ska hinna fixas. Hehe hur man än gör så hinner man ju aldrig med mer än en liten bråkdel känns det som. Känns det igen?

Kalklitir färgprover finns hos inreda.com

Färgproverna från Kalklitir kom också äntligen hem! Så glad! Har närmare 80 väntande kunder som beställt dessa, jag fick hem ett 40-tal igår och resten idag. Så roligt att se att samma dag eller dagen efter kunderna fått färgproverna så kommer det en beställning på några påsar. Och jag får många mail att de fallit helt pladask för färgerna när de sett dem! Och jag förstår känslan! Så fina färger!

Färgproverna finns i  2 färgkartor. Den till vänster heter Bestseller och är med 8 färger. Den till höger heter New + Leo och innehåller 6 färger. Färgprovet med 8 eller 6 st kostar 70 kr /st och de är handmålade av Kalklitir. Beställer du bara dem så skickas det fraktfritt.

spa-IMG_6860-f

En liten titt i entrén som jag springer förbi varje gång jag lämnar av paket i högar som staplas till Posten.

Canvas från I love Design här i storlek A2 och 18 mm ram. De finns även i tjockare ram 38 mm. Samt i mindre A3 – och som posters i A2 och A3. Finns huuuur många varianter som helst och mängder med färger som du själv värjer från en färgkarta. Det finns färdiga motiv som den här ABBA tavlan och så finns det personliga tryck som There is… Just den här har jag fått i present av Caroline Silfverling, designern på I love design och jag blir sååå glad varje gång jag kommer in till jobbet! There is always time for a smile at inreda.com. En riktigt feelgoodare!

mega-IMG_6859

Kuddfodralen Mega rand black/white i storlek 50×50 från Tine K passar utmärkt som stolsdynor. Här i en svart Bambustol från Tine K.

spa-IMG_6850

På kvällen hade jag bokat in en tid för ansiktsbehandling hos Therese Mathisen på Spa By Us inne på Riddargatan. Det var första gången jag var hos henne och oj så mysigt det var! Vilken liten vacker pärla mitt inne i city.

Första gången jag hörde talas om Spa by us var på Blondinbellas blogg och hennes möhippa. Strax efter det så var mina vänner Annika Duckmark och Kin Hermansson på något härligt bloggevent där. Och några veckor efter det så var jag på ett event hos By Engberg och Johanna Engberg presenterade mig för Therese. Så himla märkligt, så många gånger på så kort tid. Jag tolkar alltid sånt som att det betyder något.

Jag föll pladask för den här tjejen och sen dess har vi hörts några gånger. För några dagar sen kände jag att nä nu är det dags att göra något akut. Det var nog över ett år sen jag var på behandling sist och jag vill gärna gå 1 gång i månaden.

spa-IMG_6851

Om inte annat för ansiktets skull så är det för mitt eget välbefinnande. Eftersom jag jobbar så extremt mycket och  i stort settvarje vaken stund, så att komma iväg på såna här små värdefulla stunder på några timmar och bara koppla bort allt jobb och tanka energi – det blir ju såklart superviktigt. Det blir som en liten “mini-semester” för mig. And I love it!

spa-DSC_0719-f

spa-DSC_0726-f

Vackra duktiga Therese, jag är oerhört nöjd med behandlingen hon gjorde på mig och känner mig så fräsch i hyn.

spa-DSC_0722-f

spa-DSC_0732-f

spa-DSC_0733-f

Spa By Us ligger på Riddargatan 3 B – precis mittemot Story Hotel. www.spabyus.se

Efteråt när jag kom hem blev jag sådär härligt såsig och kände mig så utvilad.  Och idag, dagen efter, ohhh vilken lyster i hyn! Mirakelkur 🙂  Så skönt att unna sig. Och ta hand om sig inför framtiden.

Dela gärna: