Igår kväll var jag på en supermysig shoppingkväll hos Love Forever på deras outlet/utförsäljning av varuprover från nuvarande kollektion och kläder från tidigare kollektioner. Även stövlar, sjalar, mössor och annat fint. Och ett berg av snygga vintageväskor som Terece köpt på sig från marknader i Thailand. Jag kom dit sista timmarna så det var ganska lite folk (skönt! 😉 men lyckades ändå pricka in och träffa på flera jag känner så jag minglade runt, fotade massor innan jag började fynda (tror det är mitt sätt att pejla in läget och ge mig chansen att bygga upp den här härliga stämningen).

Omedvetet så kollar jag nog in inredning och miljö, jag går och kikar på detaljer och njuter. Terece som har Love Forever flyttade in i de här lokalerna bara för några dagar sen och ändå har de hunnit med så mycket. Så mycket härliga detaljer från Thailand på väggar och vrår. Underbara mattor i alla rum. Fattar inte hur hon och hennes mamma Mona-Lisa hunnit med och sen en outlet mitt i allt. 🙂

Mysig stämning, fina människor, snygga kläder, mingel med vin och snacks. Perfekt shoppingkväll hos Love Forever!

 

Ankie Bagger och Terece Almering. Terece är designer på Love Forever och Ankie går visningar och modellar för Love Forever. I bakgrunden står Mona-Lisa och håller upp och kollar in tapeten som jag levererade. Den turkosa/guldiga tapeten kommer bli smashing i det här rummet, den turkosa bollampan från Watt & Veke i hörnet köpte Terece av mig i förra veckan när hon var och lämnade klädleverans hos oss.

Ankie är brunett sen några veckor tillbaka och hon är sååå himla snygg i det!

Ankie provar och visar en fantastisk snygg poncho som bara finns i 1 ex.

Smycken från Unica of Sweden

Bedårande söta barnkläder. Kunde inte låta bli, så jag köpte en fantastisk fin tunika för en 3-4 åring. Har ingen i åtanke, kunde bara inte låta bli.

 

Vansinnigt vacka väggkrokar från Thailand!! Till det vansinnigt snygga väskor. Snyggt!

Terece posar med en av de sjalarna vi säljer i webbshoppen. Såå himla fin! Stickad och spets i kombo, stor mysig och fluffig. Finns även i gammelrosa med vit spets.

Ankie visar en snygg klänning med Peacemärke

Fina färgtoner på Love Forever

Visst är de snygga!!!?

Mina fynd! Klänningar, tunikor, vintageväska, sjalar, stövlar och halsband.

Älskar smidigheten att betala med iZettle direkt i telefonen.

Sprang in o tjuvkikade och gottade mig bland färgerna på sommarkollektionen. Ankie visar en supersnygg kappa.

Sommarens godispåse

Hemma provade jag loss ännu mer och jag är såååå himla nöjd med mina fynd. Här klänning Ankie Dress som jag suktat efter länge. Love it!!!

 

Love Forever har outlet ytterligare 3 dagar så skynda dit om du har möjlighet. Tors, lörd, söndag den här veckan. Se mer hos Love Forever på Facebook så ser du tiderna. De har sitt showroom i Hjorthagen Stockholm.

Tack Terece, Ankie och Mona-Lisa för att ni fixat så bra!!

/ en mycket nöjd kund 🙂

 

 

 

 

Dela gärna: