Full fart hela förmiddagen på jobbet, sprang som en skottspole mellan telefonen, mailen, budbokningar, leveranssökningar, akutbeställningar av produkter, fixade annonser till 2 tidningar och lyckades däremellan även packa bilen proppad med mässgrejer. Jag var ute på Kistamässan för att bygga monter mellan kl 14-22 och Maria mötte sen upp mig där. Vi hann med allt vi skulle hinna med: tapeter, hyllor, bord, spraymåla trädet  och sätta upp lite saker på väggarna. Vi har nog flyttat om i montern tio gånger redan för det är alltid så svårt att veta innan man är på plats var som allt blir bäst placerat.


Maria knipsar bort alla knoppar innan det ska spraymålas vitt


Snabbtapetserar på mässor och skjuter upp tapeterna med häftpistol.
Annars förstör man väggarna, och det får man ju inte.. Snabbt och fort är dessutom väldigt tacksamt!


Klar med tapetseringen och jag bjussar på några dansmoves.

Var så trött när jag åkte hem vid 22 så jag glömde fota hur fint det börjar bli även om det ser lite halvgalet ut här efter bara en timme: )

Jag kommer nog som vanligt drömma om montrar och komma på bra saker mitt i natten och vakna. Typisk mäss-sömn. Imorgon blir det till att packa ner alla varor på lagret som ska ut till mässan och sen även hinna ut och fixa entre-utställningen på mässan! Jättespännande men det är nog den jag ligger mest sömnlös över inatt kan jag tro 🙂

Dela gärna: