Idag var ytterligare en till sån där dag när det bara är tokmycket att göra och det går i hundraåttio 🙂 Det märks att folk är tillbaka från semestrar och ska ta tag i olika saker, med allt från frågor på fakturor och planerande av stora fester och bröllop. Som tur var hann jag packa ikapp alla order från efter kl 15 igår redan före lunch för sen kom det leveranser: Garden Glory och Endless Light så det var bara och ställa sig att tokpacka igen och få iväg massa förhandsbeställningar. 🙂

 

Garden Glory trädgårdsslangar i vitt på väg till kunder. Snyggt, rent och fräsht! Färgen heter White Snake

Trädgårdsslang i guld, färgen heter Gold Rush. På väg till lycklig kund 🙂

En pall med Endless Light, de otroligt vackra ljusstakarna av rökfärgat glas.

Endless Light finns i 7 olika storlekar!

Här är en av de vackra ljusstakarna, denna modell heter Endless Light 9 Cube Smoke. På botten är det endast 9 st ljus men pga glasboxen runt om så speglas ljusen och man ser lågorna oändligt. På botten sitter 9 st glaskoppar fast som man sätter ner värmeljus i så de håller sig i raka fina rader. Själva boxens sidor kan du lyfta upp så du enkelt kan tända eller byta ljusen.

Det slogs in presenter till kunder som ville skicka Endless Light till vänner

Efter jobbet hämtade jag barnen så åkte vi in till stan för att äta glass! På vägen så stannade jag på Holy Sweet för att lämna massa dekorationer (pompoms, honeycombs och Happy Lights) som de ska använda imorgon till en plåtning till sin bok. Det är så häftigt att tjejerna håller på med ett manus till en inspirationsbakbok som ges ut på Norstedts Förlag nästa vår! Wow, det kommer bli en såå snygg bok!

Jag och fantastiska Linda Nielsen Wermeling på Holy Sweet. Ni måste kika in på deras hemsida, ni lär fastna där för det är så snyggt och så fantastiskt frestande gott allting!

Kikade in och fotade lite cakepops. Holy Sweets cakepops är vaaaaaansinnigt goda!

Full fart med manusförfattande, planering och styling.  Linda och Christina, heja ni underbart grymt duktiga tjejer!

Bild norpad från Holy Sweets hemsida och om jag inte minns fel så är detta från en styling till tidningen Elle. Jag älskar den här bilden och  ja ni ser såå duktiga dom är!

Passade på att fota fågel-honeycombsen som vi har på inreda.com. Det ligger 3 st i en förpackning.

Cupcakesen som ni ser högst upp i bloggens banner – de plus en stor tårta  bakade Linda till mig när inreda.com fyllde 10 år – för 4 år sen, och det är en sann ära att följa dessa grymma tjejer med allt från succé på olika stora fester, jubileum och events. 3 gånger har de varit med och bakat i TV4 Nyhetsmorgon och nu får de göra en alldeles egen bok! Go Girls!

Jag fick en så härlig bild från min vän Camilla Engström som sitter nere på Öland och semestrar. Hon fick med sig en orange Ice.bag för att testa och jag fick ett lyriskt mess tillbaka att den var grym! De hade fyllt Ice.bagen med isbitar och kallt vatten, ställt i en rumstempererad flaska Rosévin och efter 15 minuter var den kyld. Och i kvällssolen höll den kylan och det ska den göra så länge det finns något kvar i flaskan. Den fick mycket väl godkänt. Kul!

Vi testade den ju här hemma tidigare och jag kan bara säga detsamma. Ice.bag är ju en jättehit i Frankrike och finns nästan på varje restaurangbord så många som varit i la France känner till den. Ice.bag finns i 5 färger och du hittar dem här på inreda.com

 

Dela gärna: