Överraska brevbäraren med extravagant design!

Oj, det här är första gången som jag gör ett tidsinställt inlägg. Det kommer nämligen en så hemlig nyhet från Garden Glory så jag får inte släppa den förrän på onsdag morgon när Formexmässan början. Och då är jag ju på väg till mässan själv och har inte tid att blogga 🙂

På onsdag släpps nämligen denna snyggingen – en brevlåda för utomhusbruk med imitation av läder i plåten och en look som en designerväska. Så himla snygg så man dör lite!

Om en trädgårdsslang kan se ut som en accessoar så kan en brevlåda se ut som en klassisk designerväska. Åtminstone om man tänker som prisbelönta varumärket Garden Glory – som nu presenterar nya innovativa och dekorativa produkter för din utomhusmiljö.

Kolibri & Fjäder AB med deras varumärke Garden Glory var en global pionjär när de lanserade exklusiva designade trädgårdsslangar med tillbehör i spännande färger och material 2012.

Efter att ha blivit en omedelbar hit i hela Europa med sina slangar, lanserar de nu en serie av en produkt som inte fått så mycket kärlek: Brevlådan.

 

 

TL-0594

-De är ofta väldigt “standard” och tråkiga. Så i vår nya kollektion har vi varit inspirerade av de klassiska och tidlösa designerväskorna där vi försökt återskapa känslan av läder i metallen, säger Linda Brattlöf, VD, grundare och kreativ drivkraft på Garden Glory.

Brevlådan är tillverkad i Sverige och är utrustad med ett säkerhetslås där nyckelhållaren är gjord av läder. Locket på brevlådan har ett system inbyggt, som gör att den inte smäller igen då locket stängs. En stötdämpande effekt som gör att det blir tystare runt om kring oss då brevbäraren är ute och kör. Brevlådan har en garanti på 10 år, vilket visar på dess fantastiska kvalité.

-Även en brevlåda kan användas för att uttrycka sig. Så varför nöja sig med något vanligt? säger Linda Brattlöf.

Brevlådan kommer i två färger: svart och grå.

 

postlada

Snygg knapp med Garden Glory loggan.

 

postlada3

Elegant nyckelring i skinn

 

postldada2

 

Linda Brattlöf startade sitt företag då hon själv ville ha en snygg slang till sitt nya hus på Onsalahalvön strax utanför Göteborg för snart tre år sedan. Den gröna trädgårdsslangen som medföljde vid köpet åkte genast ut i förrådet. Linda letade i alla butiker som sålde trädgårdsslangar och tillbehör men kunde inte hitta något annat än mängder av gröna slangar. Jo, en och annan orange.

Under sökandet insåg hon att hon inte var ensam om att leta efter snyggare, mer designade slangar. Hon såg att det fanns en stor efterfrågan och beslutade sig för att göra det själv.

WHY SETTLE FOR SOMETHING ORDINARY? – EXPRESS YOURSELF

Om Garden Glory

Garden Glory är det lyxiga designer alternativet för trädgårds- och utomhusprodukter.

Vår uppgift är att erbjuda ett sortiment för utomhus miljö som är mer elegant och innovativt för villaägare som inte nöjer sig med det vanliga.

Visst är den snygg!!

Här hittar ni de i webbshoppen!

Dela gärna: