Packat upp leveranser hela dagen. Först kom leverans från Garden Glory och med den några nyheter: Reindeer i guld och i grått. Vattenslangarna med mottot “For glamorous people with dirty nails”. De finns i vitt, grått, svart, guld och rosa. Fast med lite mer glamorösa namn som White Snake, Graceful Rock, Black Swan, Gold digger och Candy Crush. Vem är du?

IMG_7584

De nya grå Reindeer vägghornen och trädgårdsslangar i grått och vitt. Förpackade som en handväska med handtag och det finns även munstycken i olika färger. Som kund sätter du ihop din egen färgkombination som passar hemma hos dig.

Under veckan så har det varit flera kunder här och köpt dessa set både som inflyttningspresenter och 50-årspresenter – så det är en härlig och annorlunda present!

IMG_7582

Golddigger horn som väggväste kommer i en snygg presentförpackning. Kika in här på länken till Garden Glory hos inreda.com så ser ni hur de ser ut när de sitter uppe på fasaden och i olika färgkombinationer.

 

IMG_7586

Fick även hem en sändning från Oilily med resväskor, handväskor, plånböcker och resefodralen. Men även de här snygga nya mobilskalen i kollektionen Summerflower kom hem. Finns i färgen Sand, Röd och Turkos och för iPhone 5, iPhone 4/4S och Samsung Galaxy 4S.

IMG_7599

 

simon-IMG_7348

Oj vad tiden går fort! I fredags var det Simons sista dag, han har varit på PRAO på inreda.com i 2 veckor. Dagarna här har en förmåga att flyga fram och även han tyckte att man hinner inte mer än komma hit på måndag morgon och så är det fredag eftermiddag! 🙂

Simon har haft fullt upp med att packa upp varor och packa order. Det har varit jätteroligt att ha honom här!

simon-IMG_7563

simon-IMG_7569

simon-IMG_7597

I fredags intervjuade han mig med 14 frågor från skolan och honom själv för att göra en redovisning i skolan om inreda.com och sin prao 🙂

Tack Simon för att du ville vara på inreda.com! Jag hoppas och tror att jag har inspirerat dig mycket under de här veckorna.

Dela gärna: