En av mina favoriter, ja efter kaffe och champagne…, är Yogi Tea Green Chai Tea. Såå fantastiskt gott grönt te, starkt och kryddigt! Det är ett ayurvediskt grönt kryddte som innehåller kanel, grönmynta, kardemumma, ingefära, kryddnejlika och  svartpeppar. Förresten, svartpeppar?? Jaha då förstår jag att det är så bitigt i smaken..det har jag inte sett förut fast jag varit galen i teet i några år!

Så nu sitter jag här och tar det lugnt med en kopp chai-te och knaprar goda skorpor i väntan på att bli hämtad från jobbet. Det såg så kallt ut ute så en varm kopp te kändes alldeles förträffligt lockande! Bra idé! Lyssnar samtidigt på italienska Laura Pausini – som är sååå bra! Relax.

 

Yogi Green Chai Te får sällskap av Metallic kopp, Smarriga italienska skorpor från KNY. Fina plåtburken med gröna retroblommor kommer från Blafre design. Och just det, tapeten UniRoyal 395035 skymtar i bakgrunden med sina stora blommor på grå botten.

Godkväll,
Annelie

Dela gärna: