Söndag är inte en lugn dag. Man far ju runt som en tennisboll på olika grejjer för att hinna med allt man inte hinner med annars. Känner ni igen er? 🙂

Nu har äntligen mina nya löparskor kommit. Jag beställde dom via Facebook. Ja faktiskt 🙂 Såg en liten reklamgrejj från Danicas Vänner om att man kunde gilla dem och beställa skorna direkt på deras facebooksida. Smidigt. Skorna kostar 700 kr istället för 1300 kr. Till saken hör väl att Asics löparskor är mina absoluta favoriter och de som passar mig bäst. Dessutom så är lila det bästa jag vet. Och tredje avgörande faktorn, jag har inga löparskor kvar, jag har använt (läs använt, inte joggat…) slut de andra. Så valet var inte så svårt. 🙂  Tyvärr så har jag den vanligaste storleken av dem alla så jag fick vänta lite extra på mina 39,5:or eftersom de tog slut fortare än de räknat med. Men idag så kom dom eller ja, idag var dagen jag hann hämta ut dom…

Så. Jaha, då måste man alltså börja springa igen…

Men visst är de snygga!! Är du sugen så får du tipset här, de finns fortfarande kvar som erbjudande på Danicas Vänners erbjudandesida på Facebook.

Handbollsdags. Filippa spelar handboll i min gamla klubb Lidingö SK och den här veckan var det Flickor 01 som stog för allt fixande med cafeteria och sekretariatet vid matcher. På min lott föll att sitta med resultattavlan i 3 timmar medans Flickor 01 hade matcher i sitt sammandrag. Filippa satt med mig för hon hade ont och ville inte spela. Vi var båda lite nervösa för det var en ny maskin för oss sen jag satt där sist (för hundra år sen typ). Men det gick bra, puh, några misstag men det var bara att ropa “oops ny på jobbet!” till läktaren så löste det sig.  😉

Nervös, hur ska det här gå..

Men, det går ju galant

Hejja Liiidingööööööö!!!!

Filippa provade också och koncentrerar sig här på att domaren ska blåsa igång på mitten efter mål, så hon kan ändra resultat. Sötnöt ♥

 

Efter det så stannade Filippa kvar och jobbade i cafeterian med Julia och Tove.

Själv åkte jag iväg och jobbade, det har kommit in massor med order i helgen så det var bara att dra iväg och ta tag i det roliga!

 

Jamen då kör vi igen då (var ju inte så länge sen man åkte härifrån igår kväll) ! Packar massor av order, förbereder och försöker komma ikapp inför en galen måndag 🙂 Love my work! ♥

Hjärncell, Förkylning och Pencillin på packbordet.

Det är några av de roliga Giant Microbes vi har som mjukdjur. En kul present! Framtagna i undervisningssyfte.

 

Alltså, det här har jag stångat mitt huvud med idag i flera timmar för lönernas skull. Vi har för en månad sen börjat med appen Visma Stämpla, en smart grej så alla anställda stämplar in och ut på sin telefon. Som en supermodern stämpelklocka. 🙂  Tidrapporten ligger online för varje anställd och före lön ska den godkännas så tiderna går automatiskt in i Visma Löneprogram. Som vanligt när allt är nytt och man ska göra det första gången så är det inte glasklart och man fastnar på grejer. Men det ska bli skönt om några månader när allt flyter på!

Själv har jag inte vågat använda den för jag är lite rädd och orolig för att få bekräftat hur mycket jag jobbar egentligen… Vi får väl se, men jag ser redan nu när dagen har gått över till kl 01.03 (när jag skriver det här) att det blir lite knas eftersom jag inte loggade ut igår 🙂 Den blir lite förvirrad tror jag för det ska bara vara Stämpla ut som lyser egentligen nu.

Är det någon mer som använder Visma Stämpla?

 

Imorgon – då är det dags att ta tag i den supersnygga tapetboken som har kommit!

Men först tack o gonatt, ses imorgon!

 

Dela gärna: