I tisdags kväll efter jobbet så var det verkligen härligt att pusta ut efter en lång arbetsdag på ett mysigt ställe med nära och kära.

När mamma fyllde år så fick hon en middag av mig och lillasyster Maria, det är så sällan bara vi 3 ses och pratar och myser. Och hjälp, när vi tänkte efter så kan vi inte ens komma ihåg om det hänt tidigare i vuxen ålder så det var verkligen på tiden. Och det var verkligen supermysigt!

Mitt favoritställe är Strandbryggan Sea Club vid Djurgårdsbron och så här sommartid känns det som det självklara valet tycker jag. Dessutom när ingen av dem hade varit där innan så var det ett härligt tillfälle till första gången då eller hur! 🙂

 

mm-DSC_0660-fix

Det låg regn i luften så det var inte så mycket folk ute vilket är ganska skönt ibland. Precis när vi klev ombord på restaurangen så sprack faktiskt himlen upp och solen kom fram. Härligt tajming!

mm-DSC_0672-fix

Jag, lillasyster Maria och mamma Maud. Först hängde vi i loungesofforna och bara njöt av tillfället över ett glas rosévin.

mm-DSC_0664-fix

mmDSC_0670-fix

Parkeringsplats… om man kommer med båt 🙂

mm-DSC_0678-fix

mm-DSC_0690-fix

Vi delade på Moulse Marinière som förrätt – sååå himlans gott! Mums. Drömmer mig tillbaka när jag ser bilderna.

mm-DSC_0680-fix

mm-DSC_0689-fix

mm-DSC_0684-fix

mm-DSC_0692-fiux

Till varmrätt åt vi alla samma sak: Sesamhalstrad tonfisk med chili, mango, avokado, koriander, rostade cashewnötter samt ruccola på. Det är min absoluta favoriträtt och jag är så glad att de har kvar den på menyn sen förra sommaren! En klar favorit hos mig!

mm-DSC_0695-fix

Fina mamma!

mm-DSC_0693-fix

yoga-DSC_0702-fic

mm-DSC_0696-fix

Efterrätten: tryffel till mig och macarone till de andra. Vi var så mätta men kaffe och liten bit slank ner ändå 🙂

mm-DSC_0708-fix

mm2DSC_0712-fix

När vi kom ut strax före midnatt så var det ganska ruggigt men ändå såå himla ljust! Det är ju ändå fördelen med den här tiden, mitten av sommaren, det fina ljuset som är!

Inne på Strandbryggan sitter man ju skyddad under infravärme och glassidor så de kyliga vindarna känns inte det minsta. Superskönt!

mm-DSC_0711-fix

Tack för en supermysig kväll! Det får vi göra om snart igen!

Dela gärna: