Men wow vilken superhärlig kväll jag hade igår! Karin Rosell, min fantastiska Yoga fröken som jag lärde känna i Dubai på min första tränings- och yogaresa ever, var här uppe i Stockholm på Möbelmässan och hade sms.at ihop ett gäng vänner. Vi skulle ses på restaurang Niklas på Regeringsgatan (kocken Niklas Ekstedts restaurang)

Klart jag ville träffa Karin så det fick man ju inte missa!!! Har saknat henne så, visserligen åker jag ner till henne i Skövde om 3 veckor på en yogahelg men gillar att ta alla tillfällen i akt.

Min plan var egentligen att vara på Möbelmässan hela onsdagen men det kom in så vansinnigt mycket varor så det var bara att stanna hemma och lägga upp produkter i webbshoppen och vara grymt effektiv.

Jag hade ingen aning om vilka som skulle komma förutom Karin och Sussi Norberg som tidigare hade Soul of Maia. Vi blev till slut 10 st och så himla härlig mix med människor! Oj vad vi skrattade och alla var i sitt esse och bjussade på sig själva. Härliga människor och en riktig energikick!

 

2015-02-04-20.08

Vicky Hanson, Karin Rosell och jag

Så himla kul att helt plötsligt dök Vicky ner vid bordet och visade sig vara en av Karins vänner!! Så himla roligt! Vicky och jag missade varann i Köpenhamn i helgen och vi planerade via sms att vi måste snart boka en vinkväll ute på stan. Gissa om jag blev förvånad och glad när Vicky kliver rakt in i Karins vinkväll 3 dagar senare. Hur stor är sannolikheten?! 🙂 Karin och Vicky lärde känna varann på en utlandsresa i somras och ja världen är liten helt enkelt.

Vi värvade såklart in Vicky till Drömresan till Dubai i november.

 

2015-02-04-21.33

Supergod mat på Niklas. Jag missade ta bilder på maten men jag var bara tvungen att ta på Karins efterrätt. Äppelpizza. Funderade verkligen om det var som det lät eller om det var fejkvariant. Men japp, visst var det pizzabotten med värmda slicade äppelskivor, florsocker och vaniljglass.

Tack underbara Karin för en superhärlig kväll med några av dina fantastiska vänner!

 

 

Dela gärna: