Efter några dagar på Formex så var det skönt att komma åter till sin hemmabas och ha söndagsöppet i shoproomet. Det är nu 4.e helgen jag har öppet och jag tycker det är så fantastiskt roligt!! Tänk att shoproomet är igång nu, så härligt att få tillfälle att träffa alla kunder och hinna prata med alla. Trots att det ligger på Lidingö så är 50% av de som kommer hit kunder som har åkt ganska långt. Kunder som har hängt med mig och inreda.com länge, många följer mig på instagram och är både nyfikna på shoproomet och på Kalklitirfärgerna som finns uppmålade. Alla färger är inte uppmålade eftersom det finns 52 st, men just nu är det 12 st väggar uppmålade och övriga finns på större färgprover.

Inreda.com Shoproom – ett showroom fast du kan shoppa med dig det som finns här. Jag har öppet ca 2 dagar i veckan och tiderna visas varje vecka i webbshoppen. Kommande vecka är det öppet torsdag 28/1 kl 14-18 och söndag 31/1 kl 11-15. I shoproomet visas utvalda delar av webbshoppens sortiment men du hittar även unika produkter som vi inte har i webbshoppen. Du kan även handla fler möbler än de som finns i webbshoppen och naturligtvis möjligheten till att provsitta och se färgerna. Ett besök här är helt enkelt ett måste. : )

 

2016-01-24-1110

Lite blå detaljer: Dusty Blue keramik från PotteryJo, vaser, gåsfjädrar, Enjoy candles ljus, stegar från Snowdrops Copenhagen 750 kr (finns bara i shoproomet), Ernst citat-handdukar, Tove Frank print mm.

2016-01-24112609-potteryjo

Mera vackert från PotteryJo i färgen Fades Army och ljusrosa linneservetter från Lovely Linen

2016-01-24-112540-potteryjo

Stora tallrikar, middagstallrikar, assietter och skålar i färgen Forest Green från PotteryJO

DSC_0720-oddmolly

Odd Molly Home, vackra filtar och handdukar. Vi har Odd Mollys hela heminredningssortiment i shoproomet.

DSC_0717-alex

Alex taklampa i koppar från Watt o Veke. I bakgrunden syns den vackra trähästen från OiSoiOi

DSC_0714-arbra

Arbrå ångbageri pepparkakor

DSC_0711-oilily

Oililys fantastiska resväskor i olika färger och storlekar. Love them!

DSC_0724-niinislie

Och helt plötsligt så står hon där, härliga energisprakande vännen Nina Hermansen. Nina och hennes man Tony och deras yngste son kom förbi, de åkte från Enköping bara för att kika in till mig. Såå himla roligt! Nina bloggar på niiinis.se

DSC_0723-niinis

Kika gärna in på Ninas blogg, hon har lagt upp MAAAASSOR av fina bilder från shoproomet. Tack söta rara!!

DSC_0728-trio

Önskar jag hade hunnit fota alla fina kunder idag, det hade ju varit himla roligt! Nina Hermansson, jag och Milena Bergström som kom förbi.

2016-01-24-15.09

Supercoola Milena shoppade den rosa verktygslådan, den är så snygg!

Dela gärna: