Wow, den här helgen flög iväg precis som alla andra helger. Hoppas ni har haft det bra! För min del har det varit massa jobb. Helger har en tendens till att bli så utan ledighet men hade jag inte gillat det så hade det varit en annan sak 🙂

mmIMG_6905

Här har det varit full fart, i fredags eftermiddags fick jag härligt besök av Magnus Carlsson och Mats Carlsson. De var sugna på att måla med Kalklitir så de var ut till mig och kika på alla och valde en superfin färg. Samma som jag funderat på till mitt kök så det ska bli spännande att se resultat sen. Mats har en väldigt inspirerande blogg så missa inte den: http://whatsupsthlm.se/matscarlsson/

 

2014-03

Se vilket fantastiskt fint kort som Mats la upp på instagram, han kom hit med värsta snyggaste vill-ha-kameran. Mats hittar du på @addstyle och Magnus på @Magnus_cson på instagram. Följ dom – så härliga killar!

11IMG_6783

Det är underbart många kunder som börjar känna att man vill göra om hemma nu när våren och solen kommer fram, så Kalklitirfärgen är en storsäljare! Här en leverans på väg till kund med Kalklitir i 2 nyanser och en Happy Lights Snowball 35 bollar.

ggIMG_6636

När man målar med Kalklitir på väggar ska man alltid använda en bred pensel – får inte rollas, då får man inte den fina livfulla effekten med betongkänsla.

 

aggIMG_6912

Lika mycket märker man att folk börjar tänka framåt på påsken. Helt plötsligt säljs det massor av de fina äggkopparna från Rice.

1222IMG_6927

Lördag förmiddag var det dags för träning. Vi var ju ett gäng som körde med vår tränare Lee Skinner förut men sen Lee har flyttat träningsbas från ön in till stan så har det splittrats upp, men vi saknar varann så Malin har dragit ihop oss och vi är ett 10-tal som ska köra varje lördag fram till juni. Suuuuperkul! Åhh vad jag älskar att träna ihop med dessa underbara människor, många har jag ju känt o tränat ihop med i 2 år nu och alla är helt fantastiska människor och vi trivså bra ihop. Vi är helt grymma på att peppa varann och alltid ge det där lilla extra trots att man är helt död. Grym pepp är viktigt!

Passet var sjukt jobbigt och mycket flås. Här kör Annelie Wallin och jag repstegen och maxar fotarbetet. Åh förresten, jag köpte ju nya rosa skor, jag är galet nöjd med mina nya Nike! Lätta, snabba och stabila 🙂

mb-IMG_6919

Till middag sen åt vi Tacos, båda barnen hade kompisar här så det var fullt i köket när vi åt. Härligt! Jag har ju inte ätit socker, mjöl, pasta och bröd på länge nu och det blir alltid lite knepigt just vid Tacos. Men fick tips på instagram om att vitkålsblad funkar bra istället för tortillabröd. Jag ångkokade ett gäng vitkålsblad i en kastrull så de blev lite mjukare. Ojjj det var riktigt gott att fylla dom! Jag satt och mmm..ade hela middagen för att det var sååå gott! Till slut hör man “…JAAA vi har hört att du tycker det nu!”. Haha oops!

giIMG_6933

Mitt favoritlördagsgodis är GI-knäcket, gud så jag älskar det! Det finns ju en mängd liknande recept men det som jag kör är från Susanne som jobbade på inreda.com tidigare

GI-knäcke:

2 dl majsmjöl
1/2 dl linfrö
1/2 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
några stänk chiafrön
1/2 tsk salt
Blanda alla torra ingredienser
Häll i 1/2 dl olivolja
2,5 dl kokande vatten
Rör ihop till en smet, bred ut tunt på en plåt med slickepott.
Strö flingsalt över.
150 grader 60 min. – jag brukar ta ut efter 50 min för jag tycker det är godare när de är aningens mjuka istället för knäckehårda.

 

alfons_xl_01

Sen har jag suttit sen fredagkväll till söndag eftermiddag och lagt upp Alfons Åbergs alla produkter som vi har fått hem. Eller fått hem, vi har ju haft dom hos oss sen länge. Inreda.com har skött plock och pack av Alfons Åbergs webbshop sen 2008. Men sen i förra veckan blev det klart att vi “flyttar” försäljningen från deras webbshop till inreda.com. Känns fantastiskt roligt att de ville det! Det är en ära att ha Alfons Åberg i webbshoppen. Så mycket fina produkter och det är ett sånt fint varumärke som så otroligt många gillar!

 

548-alfons

548-alfons-nytt

548-alfonslogga

548-alfonshuset

Eftermiddag och kväll så ägnade jag mig åt att göra nyhetsbrev som gick ut till alla kunder, här hittar du det: http://www.inreda.com/nyhetsbrev/548.html

Snart midnatt och dags att gå och lägga sig tror jag, jag vill kika på någon episod av alla de bra serierna som man kikar på.

Men deppa inte för att helgen är över, snart är det helg igen, i den här farten som dagarna flyger iväg nu! 🙂

 

Dela gärna: