Idag blev det en härlig spontandejt med Annika Duckmark och Åse Falkman Fredrikson. De bloggar båda två hos allt för föräldrar och de hade bestämt en dejt på hotell Anglais. Det var första gången de träffades och jag frågade Annika lite fräckt om jag fick följa med! Och det var helt okej och gick såklart jättebra!

Jag och Åse har mailats vid lite, vi följer varann via instagram, jag läser även Åses blogg 56kilo och ja på den vägen är det. Så det vore så himla kul att träffas. Speciellt nuförtiden när man följer varann på sociala medier så känns det ju redan som man känner varann ibland. Och så var det med Åse också. Ojojoj vad vi 3 bubblade, babblade och skrattade om allt mellan himmel och jord. Två härliga timmar flög iväg. Energiboost!

En liten presentation om de här fina underbara tjejerna :

Annika Duckmark: känd som Fröken Sverige år 1996 för de allra flesta och senare som Lotto-tv-värdinna.  Nu är hon frilansande egenföretagare med hundra järn i elden och mamma till charmiga Justin snart 4 år. Har ett eget märke som heter Ocky som vi har på inreda.com.

Åse Falkman Fredrikson: matkreatör, kostrådgivare och hälsobloggare. Syns förutom på sin egen blogg 56kilo även som medverkande i Tara, Mat & Hälsa, receptbroschyrer samt har gett ut en egen bok Viktminskning med LCHF.

Så, ja oj som sagt vi hade mycket att prata om! 🙂

 

Annika, Åse och jag

Åse och jag

3 baljor kaffelatte

Fina härliga underbara Annika

Hihi med 3 st kameror, 3 st iphones och 3 bloggande tjejer så blev det en hel del fotograferande! Jag fick ett nytt objektiv av Robert i julklapp som jag för första gången testade att fota med ute “på folk” istället för produktbilder och jag är så himla nöjd!

Tack härliga sprudlande glada Annika och Åse för en inspirerande dejt!

Dela gärna: