Tisdag kväll och dags för ännu en tjejmiddag! Terece drog i snörena för denna kväll, hon bor i Thailand halva året och har nu kommit hem till stan igen för några veckor sen. Vi var nog 8-10 st som försökte få ihop oss att hitta en tid men inte så himla lätt i student och skolavslutningstider, men till slut så var vi 5 glada tjejer som hade en superkväll på Strandbryggan Sea Club.

Älskar Strandbryggan. Är nog mitt favoritställe, så skön miljö, så god mat och härlig service och personal!

Väntar och hänger i baren, jag var visst i tid för en gångs skull men det var inte dom andra, hehe 😀 Passar på att njuta av att bara vara i stunden och inte tänka på något för en stund.

Hemleverans på gång. Eller krogleverans snarare. Släpade med mig 30 st Rice-tallrikar till Tanja Fylking som hon beställt tidigare under dagen. 🙂 Tanja och Gert har fastnat för melaminet till deras landställe ute på Kobben. Det är ofta fest där och vad passar bättre då än hållbart, praktiskt och snyggt! Det gör inget om gästerna tappar “finporslinet” på klipporna för det håller! Här hittar du Rice hos inreda.com

Vädret under eftermiddagen var lite gråvitt och kändes sådär. Men helt plötsligt när jag stog i baren och väntade så sprack det upp och solen gassade. Jeeesus vad varmt det blev!

Hänger i baren, kikar på folk och utanför Strandbryggan går turistbåtarna

Snygga Terece Almering på ingång! Terece äger och designar kläder och smycken för sitt eget märke Love Forever. Här kommer hon strålande glad och vacker i en sidenponcho för en kommande kollektion, visst är den snygg! Ponchon kommer i butik nu i augusti!

Åhhh rosa skorna hon har på sig pratade vi om såklart, såå snygga och de hittar du hos Michela Castellari i hennes butik Greta & Anna i Borås (hon skickar också så du behöver inte åka dit 😉 Michela bloggar på Finest och här hittar du Michelas blogg.

Och här hittar du några av Love Forevers plagg ur vårens kollektion som finns hos oss på inreda.com

Barpersonalen hade fått in ett nytt vin som de provade under kvällen och som jag passade på att testa. Etiketten är designad av Penélope Cruz, först trodde jag det var “hennes vin” men det var ju bara etiketten hon bestämt (artwork donated by PC), men gott var det iallafall 🙂

Solen, solen var heeelt fantastisk hela kvällen!

Terece Almering och Monika Gidlund. Monika Gidlund har jag tidigare bara träffat via Facebook, ni vet så där som man ser ploppa upp som namn och kommentarer bland mina vänner och nu var det första gången jag träffade henne. Supersupermysig tjej och en skön tjej som bjuder på sig själv! Och det är ju lite roligt det här med att man sätter en komihåg-hatt på personer. Att jag känner igen Monika från Facebook och alltid som en peppande glad omtänksam kommenterare, jag minns hennes namn och ser hennes bild framförmig. Och när jag presenterade mig för Monika så säger hon “ahh det är du med muggarna”. Hahaha! Det är ju hemma hos Tanja alla Ricemuggar finns som Monika sett och som hon kopplar ihop mig med. Helt rätt o riktigt men det är ju lite kul det där. 🙂

Lotta Berg Gray och jag. Lotta, en superhärlig underbar tjej med mycket hjärta och stora tankar! Och jag kan bara sitta och titta på henne för hon glöder verkligen, så vacker och en sån som är både vacker inuti och utanpå om ni förstår vad jag menar.  Varm och omtänksam och som sagt väldigt mycket hjärta. Jag träffade Lotta första gången för en månad sen när vi var på Annika Duckmarks nätverkskväll och vi blev nog alla helt tagna av hennes projekt hon brinner för ute i stora vida 3.e världen. Och som många lärt känna på ett väldigt personligt sätt genom hennes blogg Vimmelmamman och hennes fajt mot tjocktarmscancern. Lottas blogg kan jag varmt rekommendera!

Gert var sugen att vara med på vår tjejmiddag en stund 🙂 Jag tycker om att lyssna på Gert, även om han är rivig och säger vad han tycker så skapar han även ett lugn. Många kvällar är det som jag har lyssnat på hans kvällsprogram tidigare om åren, när jag suttit själv på jobbet till sent på natten.  Många knasiga människor ringde in och kläckte ur sig de mest märkligaste saker och man skrattade gott och man skakade på huvudet och man höll sig vaken! En röst i natten helt enkelt.

Jag åt tonfisk, åhhh supergod var den!

 

Snygga underbara Tanja Fylking. Fantastisk tjej som jag stormtrivs med! Hon har många järn i elden bland annat driver hon och maken Gert designföretaget DogArtist, där de designar accessoarer till hunden. För någon månad sen sjösatte hon även DogBag som är en gratisbag till alla nya hundägare. Typ som Babybag som alla med nyfödda bebisar får. DogBag har slagit jättestort och de är överösta med jobb, så jag är så glad att Tanja hade möjlighet att komma på tjejmiddagen! Vi fick även sällskap en stund av Figaro Fylking 6 år och Gert Fylking. Tanja bloggar såklart också och den hittar du här: Improveme.se/tanjafylking – what a doglife.

Tänk att första gången jag träffade Tanja så var jag allt lite rädd för henne. Minns att jag för kanske 10-12 år sen (?) hörde när Tanja ringde in och skällde ut Gert i radion och hon var verkligen en galen bitch. Och sen sitter den här underbara människan framför mig flera år senare och är hur fantastisk som helst. Jag fick inte ihop det!? Jag var ju såklart tvungen att ta upp det den andra gången vi träffades, när vi åt lunch på en kvarterskrog på Söder för 2 år sen.  Hahaha men herregud vilket skratt jag fick när hon berättade storyn – och som jag gick på det den där gången i radion när Tanja skällde ut Gert, för att han skulle åka med Miss Universum-kandidater till något exotiskt land på andra sidan jorden. Och det slutade med att Tanja reste själv med tjejerna istället. 🙂

 

Figaro Fylking, Terece Almering, Monika Gidlund, Lotta Berg Gray, jag och Tanja Fylking.

Åhh så trevligt vi hade det! Tanken var nog att vi alla skulle slinka hemåt vid 9-tiden eftersom det var tisdag och många måsten. Men alla hade nog lika svårt att slita sig så först vid 23 bröt vi upp 🙂 Och då var det fortfarande ljust. Lovely summertime!!

Dela gärna: