Äntligen kom jag iväg till Helena, vi har planerat sååå himla länge för en ny träff, men alltid kommer något i vägen. Hon har hunnit flytta sen jag var där sist och jag var så himla nyfiken på hur de fått det i sitt nya hus. Mycket har jag kunnat följa på hennes blogg En mammas dag – Helena, så helt vilse kände jag mig inte, och jag tycker det är så roligt att se allting live!

Helena är en gammal kund till inreda.com, troligen sen startens början för många herrans år sen. Hon har bloggat sen 2006. Bloggen är underbar och man blir så glad av den! Har du inte varit inne på den, skynda in!

Jag åkte upp till Helena för att prata vidare om ett roligt projekt tillsammans framöver som vi pratat om så länge men inte kommit till skott med.  Det är så härligt att gå omkring hos Helena, för det känns som ett litet “inreda-museum” med härliga saker hon handlat tidigare genom åren. Man blir alldeles sentimental! Så många saker som man nästan glömt bort att vi haft.

Jag har ju alltid kameran med mig vart jag än åker så självklart kommer här ett litet reportage från hennes härliga hem. Ett hem så personligt och fyllt med härliga idéer och det märks att det bor en mycket kreativ person här som gärna piffar till allt med det där lilla extra.

Tack Helena för en underbar dag med hela din familj, fantastisk mat och många sprudlande idéer! Och sötaste dotter Astrid, alltid så bedårande!

helena

helena


Mina Stövlar Splash! gjorde sig bra i fina hallen på matchande matta

 helena
                                                                        Kudde Fiskare


Doftljus Vanilla Incense


Hattboxar Mademoiselle, Lisa Bengtsson


Brevkorg House Doctor


Dokumentbox Leuchtturm1917


Kudde Zigenarflicka

helena helena

helena


Tapet Pip Chinese Rose Pearl White


Dockvagnsväska                                     Hängare från House Doctor


Astrid letar fina tapeter! Mamma valde till slut den fantastiskt fina Pip Early Bird Blue. Längtar efter att få se den uppe i hennes arbetsrum, det kommer bli så fint och är så mycket Helena!


Bild från Helenas blogg om piffing av arbetsrummet

Glöm inte gå in på hennes blogg: En mammas dag/Helena

Dela gärna: