En av alla fina jag lärt känna genom mitt roliga jobb är Helena Hägglund med bloggen En mammas dag. Hon har hängt med väldigt väldigt länge som kund till inreda.com och genom hennes blogg har jag sett hur mycket fint hon har.  Och för några år sen så satt jag helt plötsligt i hennes kök 20 mil härifrån och fikade och fick möjlighet att träffa hela hennes härliga familj! 🙂 Så spontant kan det bli ibland! Love it!

Jag har fått ett helt bildsvep med fina bilder från Helena på produkter från oss som jag längtat efter i några dagar efter att få visa.  Och nu äntligen kände jag att jag lyckades klämma in en lucka och stoppa tiden lite mitt i bästa julhandeln, så här kommer lite skönheter hemifrån Helena. Se så fint!

 

Fågelburen från Madam Stoltz framför den fantastisk tapeten Pip Studio Chinese Rose Pearl White

Hjärtat ingår i ett set om 3 ornament från House Doctor: Heart/star/peace

Åhh så fint! Lilla pepparkaksburken som är så snygg bara i sig, så den vill man ju spara för att samla viktiga småsaker i!

Pepparkakor från Arbrå Ångbageri – så fin burk och fantastiskt gott innehåll!!!

Dottern Astrid får i år en adventskalender med 4 paket. Smart! Vid siffrorna hänger de fina porslinshängena från House Doctor med namnet Tradition. På galgen hänger Stjärnan från House Doctor som ingår i setet om 3

Julkänsla med fina porslinshängen

Till adventstårtan användes såklart de superfina tårtgafflarna från Rice

 

 

Och som om inte det var nog med fina bilder så hittade jag den här snyggingen från gårdagens inlägg! Wow julstämning! Här hittar du Helenas blogg

Dela gärna: