Efter Tine K så bar det av direkt hem till Rice grundarna Charlotte och Philippe som också bor i Odense. De bor i ett helt fantastiskt hus, jag har aldrig sett något liknande. Jag blev inbjuden på ett glas vin och lite prat, jag blev såklart jätteglad! Jag har träffat Charlotte och Philippe många gånger sen vi började med Rice år 2005 och varit hembjuden till dom några gånger både i deras förra hus och deras nya som de nu bor i – och jag blir lika galet förälskad i både dom och deras livsstil varje gång. Sist jag var hos dom var i januari, då var jag stressad och skulle med flyget hem, den här gången var det annorlunda. Inga planer, en fredagkväll och hotellrum i Odense. Så mysigt!! Härligt väder, gott vin, god mat och härliga pratstunder!

Charlotte & Philippe grundade Rice 1999, samma år som jag startade inreda.com så jag blir så otroligt inspirerad av Charlotte för allt hon gör och allt hon är. Hon är en fantastisk människa. Här kan ni följa Charlotte på hennes blogg Everyday Magic. Tillsammans med hennes man Philippe är de ett fantastiskt par, så gästvänliga och inspirerande.

Philippe och Charlotte i deras fantastiskt färgglada och hemtrevliga kök

Like a fairytale

Lila och rosa krukor vid entren

Hunden Selma kommer ut genom ett valv i muren och hälsar

Fina Charlotte

Vi sitter och myser på altan vid poolen

En alldeles ovanlig fredagskväll för mig, fredagsmys de luxe

Färggrannt under träden även i skuggan såklart

Philippe och dottern Selma hade själva fångat musslorna och stog och lagade till dom när jag kom. Åhhhh sååå fantastiskt gott!!

Fantastiska Philippe!

Huset i hörnet är en gäststuga. Sötaste finaste vackraste gäststugan jag nånsin sett skulle jag tro!

På långväggen på gästhuset visas filmer sköna sommarkvällar!

Färgglad trappa inomhus. Sist jag var här var det turkosa väggar och ett knallrött trappräcke.

Härlig matplats

Tänk att sitta här och kika ut varje dag när man äter…. 🙂

Kikar ut från köket ner till poolen

Ett badhus vid poolen

Charlotte har fått tag på gamla omklädningshytter från ett gammalt badhus. Så häftigt och passar så bra!

Några av deras vänner kom över på middag och jag fick äran att stanna kvar och äta middag. Vilken härlig kväll!

Färgglatt på altan

Förberedelser för middagen. Det dukas upp med det allra färggladaste porslinet från Rice såklart, från serien Delicious.

Supermys!!!!

Och superkul, fantastiskt god mat och ett härligt sällskap till bords!

Klockan är snart midnatt och jag börjar känna att jag har varit uppe sen kl 04 imorse för att hinna ut till Arlanda. Dags att avsluta och bege sig till hotellet efter en fantastisk kväll!

Har fått ett supercoolt hotellrum med en ”duschlampa” i hörnet 🙂 Somnar med ett leende på läpparna! Glad och lycklig över denna fantastiska dag jag varit med om! Imorgon bitti är det upp tidigt och iväg med bil vidare till Formlandmässan i Herning.

Här hittar ni Rice hos inreda.com

Dela gärna: