Tidigare i veckan var jag hemma hos vackra Valerie Aflalo. Fröken Sverige år 2000 och nu senaste åren designar hon sin egen kollektion kläder under namnet Valerie, har butik och klär upp människor vackert både till fest och vardags. För några veckor sen fick hon priset Guldknappen läsarnas pris och ni såg henne kanske på TV4 Nyhetsmorgon i söndags när hon pratade festkläder.

Förutom vackra kläder så har Valerie en väldigt god smak om jag får säga det själv, hihi, hon älskar Tine K och har handlat en del Tine K av oss. I somras så flyttade familjen in i en sekelskiftesvåning i Vasastan som de har totalrenoverat, åhh den är så fin så man smäller av!

För några veckor sen så träffades ju vi i Vasaparken och jag levererade lite Tine K-saker hon beställt. Jag fick då höra att hon skulle göra om sovrummet och hon hade länge funderat på Tine K sänggavel mm och hade lite frågor. När jag sen veckan efter var nere i Köpenhamn på inköp hos Tine K så höll vi kontakt via Facebook och sms. (hur gjorde man förr? När man hade telefon med sladd och jack i väggen menar jag… 🙂 )

Valerie önskade få lite inredningstips i sin lägenhet så jag åkte förbi med en uppsättning av lite prylar för att se vad som passade lite i blindo eftersom jag inte visste hur det såg ut alls 🙂 Men ååhhh det var ju så fint och vi hittade massor av fina kombinationer.

 

Damernas Värld hade kommit ut samma dag och ett 3 sidigt reportage om Valerie angående det fina priset Guldknappen läsarnas pris. Stort stort grattis!

Hade såklart med mig presenter när jag kom, pepparkakor och småkakor från Arbrå Ångbageri. Tröjan hon har på sig är från hennes kollektion, så himla fin!!!

Facet-ljusglasen på bordet från Tine K är bland annat från oss tidigare, likaså pennorna på bordet.

Tine K facet ljuslyktor, finns i massor med olika färger. Och en liten burk med pepparkakor från Arbrå Ångbageri, fick också vara med på bild. Min lilla gåbortpresent.

Valerie med yngsta dottern Bianca. När jag träffade Valerie första gången på invigningen av MOOD-gallerian där hon har sin butik, så var hon höggravid med Bianca. När man träffas så här så inser man ju vad tiden går!  🙂

Happy Lights Kandi 20 bollars beställd och levererad. Den ska upp på väggen sen men så länge så stoppade hon den i en Tine K glasvas. Bianca är helt hänförd över hur vackert det är!

Hihi Bianca har ett ljuvligt underbart fnitter

 

Nyrenoverat och superfint även på utsidan. Tack för den här gången fina Valerie!

Här hittar ni Valeries blogg på Damernas Värld, just nu är hon i Paris och letar tyger till kollektioner, så spännande att följa hennes blogg i en designers liv. Och här hittar ni hennes vackra kläder på webben: valerie-stockholm.se

Dela gärna: