Grattis fina och duktiga Linda Nielsen! Vilket fint reportage om er i senaste Elle mat o vin! Sånt här gör mig såå glad att se, jag visste att det skulle gå bra för dig 🙂 Det går inte att ta miste på med dina talanger!

Linda bakade våra superfina tårtor o cupcakes för några år sen när vi firade 10 år med inreda.com. Hon har en fantastisk blogg som heter o´holy Sweet på http://holysweet.blogspot.com/. Kika in där och jag lovar att det vattnas i munnen!

Jag kan varmt rekommendera Linda om ni ska ha vackra och goda bakverk till ett speciellt tillfälle! /kram Annelie


Från Elle Mat o vin

Den här superfina tårtan med choklad och turkosa sockerblommor såg jag på hennes blogg år 2008 och kunde inte släppa tanken på den. Heeelt bedårande, precis i min smak och färger!

Foto: Linda Nielsen, Holy sweet blog

 

Senare fick jag äntligen ett bra tillfälle att beställa tårtor och massor av cupcakes från Linda, till inreda.coms 10-års jubileum. Chokladcupcakes med lila och turkosa blommor. Snyggt!


Foto: Katarina Löfgren, Dokumenterat


10 årstårtan! 1999-2009


Foto: Katarina Löfgren, Dokumenterat

Dela gärna: