Fina härliga och duktiga tjejerna Linda Nielsen Wermeling och Christina Kokkalis har sen några månader tillbaka äntligen öppnat sin butik Holy Sweet på Artillerigatan 56 i Stockholm.

Åhh äntligen hade jag möjlighet att ta mig förbi och hälsa på! Jag är så otroligt glad och stolt över de här tjejerna, de är såå duktiga! Ni som följt bloggen har säkert tidigare läst om Lindas skapelser till bakverk. Jag föll pladask för en bild jag såg på hennes blogg för en 4 år sen och sparade den, när det sen var dags för vårt 10-årsjubileum (2009) så beställde jag tårta och cupcakes. Ohh wow vilka fantastiska! Om ni kikar högst upp i headern på bloggen så ser ni chokladcupcakes med lila och turkosa blommor. De är från Holy Sweet. Visst är de snygga! Och magiskt goda var de också!

Jag kan go bananas ibland och fotar hej vilt, men det är ju inte så konstigt här. De har lyckats så fantastiskt fint i sin lokal med färgerna och inredningen är underbar! Syrenlila, vitt och grönt. Som en härlig dröm.

Linda och Christina har butik och showroom, de jobbar mycket med beställningar till stora event, fester och bröllop. Jag har sett bilder på fantastiska bakverksuppsättningar på tillställningar som Micael Bindefeld ordnat och man smäller bara av så snyggt och maffigt det ser ut. Galet gott har det varit också har jag hört skvallras!

Holy Sweet specialiserar sig på lyxiga, moderna, vackra och unika bakverk gjorda på råvaror av högsta kvalitét. De hämtar inspiration i trender inom mode och design, samt från populära bakverk runt om i världen. Hos Holy Sweet kan ni beställa trendiga bakverk & dessertbord till fest, bröllop och event. Allt bakas från grunden och utsmyckas med handgjorda sockerdekorationer.  Jag kan varmt rekommender dessa tjejer!

http://www.holysweet.com
http://www.holysweet.blogspot.com/

Jag låter bilderna tala för sig själv… ♥♥

 

Deras portfolio står på disken, så mycket vackert till bröllop och olika bufféer

Papperslyktorna med bokstäver kommer från inreda.com som en inflyttningspresent tidigare

 

Så mycket fin press och med all rätt att vara stolt över, så vackra bilder!


Linda

Förmodligen den snyggaste loggan jag någonsin sett!

 

Idag lördag påskafton har HOLY SWEET på Artillerigatan 56 öppet kl 11-15 i butiken för alla som älskar goda macarons och vackra cupcakes, kanske köpa med sig en uppskattad present på väg till påsklunchen? Poppar ni in, hälsa från mig och Christina har lovat skicka med något extra i påsen! ♥

Glad påsk alla fina!

Dela gärna: