Känner ni igen den sen ni var små? Det gör jag och jag blir alldeles alldeles kär i magen!

1968 skapade möbeldesignern Gustav Ehrenreich den världsberömda Hoptimisten. Hans figurer karaktäriseras av trenderna som rådde under den tidsperioden, dvs ljusa och glada färger och tilltalande former. Designer Lotte Steffensen har under lång tid funderat över idén att re-lansera Gustav Ehrenreichs världsberömda Hoptimister från 1970-talet.

I samverkan med Jörn Ehrenreich, Gustav Ehrenreichs son, återskapar Lotte nu designen samt den glada känslan kring figurerna. För både Lotte och Jörn är det viktigt att Hoptimisterna blir så autentiska som möjligt samt att de är designade i Gustav Ehrenreichs anda. Tyngdpunkten är lagd på den danska designen samt att Hoptimisterna produceras i Danmark, så som det ursprungligen var.

På kort tid har Hoptimisten återtagit sin plats i hemmen, i Danmark har den gjort stor succé och nu kommer den äntligen till Sverige. Det kommer att bli en glad återförening för oss som kommer ihåg Hoptimisten från 70-talet. Dessutom kommer de garanterat att sprida glädje hos dem som ser dem för första gången.

Kommer snart till inreda.com och som första butik i Sverige slutet februari/början mars!

Dela gärna: