Såg ni Fuskbyggarna på tv igår om byggföretaget Elegant? Maria råkade dessvärre också ut för dem förra året,  mitt i deras konkurser.  Mycket problem  som de iofs inte betalade för utan de fick mest bara göra om, och göra om igen och igen utan att det blev mer rätt. Däremot fick de ägna mycket tid och pengar att återställa det med nya byggarna. Minns månaderna dec-mars utan tak på delar av övervåningen. Nu, den här vintern är vi ruskigt glada allihopa att det inte hände denna vinter..!! Men med 5 hemmaboende barn, varav 2 småbarn, så kan det inte varit lätt, burr vad kallt, jag minns att de var sjuka hela tiden och hade 13 grader hemma och värmefläktar överallt. Beundran att ni stog ut! Eller vad har man för alternativ..?!

Var ifallafall på kalas där igår kväll för att fira Victor 6 år.  De har levt i byggkaos några år och är äntligen klara! Helt fantastiskt! Här kommer lite bilder från hennes nya fina hem som jag fotade igår.

Har tagit massor tidigare också, ska bara leta fram dem 🙂 Har alltid kameran med mig vart jag än går och jag är alldeles för uttråkad av att hålla disciplinerad ordning bland bildmapparna så när man hittar dom, det vet man aldrig.

 

  

Dela gärna: