Gick o la mig vid 02 igår och vaknar kl 05 klarvaken. Så typiskt! Gick upp och kollade igenom lite serier jag följer och slog ihjäl 2 timmar innan jag satte igång och började jobba med att lägga upp nyheter. Igår eftermiddag så fick vi hem Ice.bag som jag testade förra helgen! En supersmart vinkylare som man häller ner is i och sen ställer ner flaskan. Vi testade den en varm sommarkväll och den höll kylan riktigt bra så vi var klart överraskade. Ice.bag kyler flaskan tillsammans med is och vatten och håller kylan så länge det finns något kvar i flaskan.

Har fått hem dem i 5 färger: Blue lagoon, clear, pink, orange och black & white. Här hittar ni dom i webbshoppen: Ice.bag

När jag har så mycket jobb och inga lediga dagar att se fram emot så är det ännu viktigare för mig att hålla igång med min träning. Att ta sig tid, att komma ifrån, att bli stark och frisk och så mår jag ju så galet bra av träningen!

När jag åkte hemåt vid 16 så var det 26-27 grader i skuggan och fullkomligt vindstilla och jag blev lite orolig för hur varmt det skulle vara på träningen kl 18. I måndags när vi tränade så blåste det ordentligt och det var verkligen att träna i motvind. Idag var det helt annat!

Det var så galet varmt och till och med vattnet i vattenflaskan värmdes upp och man drack varmt vatten. Blä det var inte gott! Normalt så tränar vi med Lee Skinner på Body Fit Boot Camp ute på Lidingö men under juli månad så drar alla Lidingöbor från ön så det finns inga som vill träna. Så under juli månad tränar jag med en annan grupp på Gärdet som kör juni-augusti camp. Men nu har jag kört några gånger med dom och börjar lära känna dom.

Jag och Camilla

Camilla som jag tränade i par med idag är den enda från Lidingögruppen – trots att hon bor på Gärdet 🙂 . Camilla började för några månader sen med oss, peppad efter att ha sett alla mina incheckningar och det är så roligt att se vilka bra resultat hon gör, hur mycket starkare både i kroppen och mentalt jävlaranamma som händer vecka för vecka. Jag känner ju Camilla väl sen 10 år tillbaka. Hon var en leverantör till mig från början och hade flera märken vi sålde, idag är hon är rekryterare, fortfarande som egen företagare och som vänner fortsätter vi att träffas såklart! Så kul att träna med Camilla!! och vi är grymma på att peppa varann, man orkar alltid så mycket mer än man tror och det är fördelen när man är fler som tränar ihop så här. Pepp och push!

Som vi sliter allihopa. Och vilka resultat alla visar.

Mr Lee Skinner, min tränare som har förändrat mitt liv! Så kan man verkligen säga. Hans Body Fit Boot Camp är så vansinnigt bra och så roligt! Nu har jag gått i 17 månader och tränat hos honom.  Går ni in på länken så ser ni lite bilder där på en bild från förra sommaren (jag står och hurrar med näven längst ut till höger), så kul att se bilder som ett år gamla. Och på den bilden hade jag nog ändå tränat bort 10 kg 🙂 Och förutom det som syns så är ju allt det som känns, att man fortsätter och förändrar kroppen och mår så mycket bättre med hjälp av träning och rätt kost.

 

Dela gärna: