Nu är det nära, imorgon lördag är det äntligen dags för Power Day och jag ska vara med med en pop up shop. Det är Leila Söderholm som ordnar och på schemat står Cecilia Ehrling från Lets Dance, Jennie Liljefors som håller i Yogan, Åse Falkman Fredriksson som pratar kost och signerar sin bok, Leila föreläser och kör träningspass. Det blir en fullspäckad dag med 230 st deltagare! Ska bli så otroligt roligt!

Power Day på Skogshem & Wijk Lidingö kl 0930-17 imorgon lördag 7/2

Har du vägarna förbi och vill shoppa – inga problem, bara kom in! Du är varmt välkommen! Jag kommer ha bra erbjudanden!

 

2015-02-06-10.11

Preppade på kontoret tidigare idag

 

2015-02-06-16.50

2 pall med varor kördes ut till Skogshem och efter arbetsdagen så åkte vi ut och byggde upp montern eller vår yta.

 

2015-02-06-rbrny

 

2015-02-06-18.52

Lite av allt det fina som finns på plats. Efter jag var klar så åkte jag iväg och handlade tulpaner och värmeljus för att pimpa borden imorgon. Hemma så fortsatte arbetet med att fixa inför morgondagen med prismärkning, varorna finns ju normalt i webbshoppen och där behövs ingen prissättning fysiskt på produkten så det blir alltid väldigt mycket extra jobb vid såna här tillfällen.

Sen ska man ju kunna ta betalt och då är ju iZettle oslagbart mot förr i tiden

Kevin min 15-årige son fick ansvar för att lägga in 300 produkter med bilder i iZettle. Eftersom iZettle inte har någon möjlighet att importera en produktlista så behöver man lägga in dem manuellt. Det hade vi varken tid eller lust med men det grejjade han galant. Vi skapade först en speciell webbsida i shoppen som visade dessa produkter på ett anpassat sätt. Sen körde Kevin ett program där man kan programmera att hämta produkterna från webbsidan och skapa produkterna automatiskt in i iZettle.

Det tar såklart tid att bygga och fixa den men det spar ändå massa tid mot att manuellt sitta och lägga in bilder, texter och priser på flera hundra olika produkter samt att man minimerar risken att det blir fel när man lägger in manuellt. Tack Kevin, du är grym!

Ikväll har hela familjen varit inblandade i min popupbutik inför imorgon 🙂

Men nu är det dags att gå och sova, klockan ringer om 5 timmar.

Dela gärna: