Jag packar och preppar för att åka iväg tiiiiidigt imorgon bitti med flyg ner till Malmö för att spendera torsdag och fredag nere hos Kalklitir. ÄNTLIGEN är det dags för deras nya produkt STUC, jag har sett den i nästan ett år, längtat efter den här dagen när vi ska lansera den!! Nu ska jag ner på workshop och lära mig allt om den. Ska bli superkul!

Sist jag var nere hos Kalklitir var för 3 månader sen och jag inser att jag har inte hunnit jobba med bilderna sen dess, men mest av allt för att jag inte kunde visa bilderna ännu – förrän nu imorgon. Så de närmsta dagarna så kommer ni få se en hel del Kalklitir och Stuc, det hoppas jag ni står ut med!

Börjar med att damma av bilderna från april när jag var nere hos familjen i 2 dagar.

DSC_0347-kalkltiri

Audur, grundaren av Kalklitir, Hjörtur och jag. Mina fantastiska leverantörer och underbara vänner, snart är det nästan 2 år sen jag började med Kalklitir och då bodde de fortfarande kvar på Island. Strax efter det så flyttade dom till Landskrona så det är dit jag åker minst en gång i kvartalet för att hälsa på, prata business, se nyheter och planera framtiden med Kalklitirs produkter.

DSC_0254-kalklitir-20150411

På väggen bakom så är det målat i färgen Concrete Primo. Med 5 meter i tak och en fantastisk våning så centralt det bara går i Landskrona.

DSC_0218-kalklitir-150410

Jag var in i deras nymålade fabrik, älskar färgen på väggen. Det är en kombo av två färger. Ska förklara mer imorgon om den

DSC_0222-kalklit

DSC_0225-kalklitir-20150411

Här kommer vi hänga imorgon på workshopen.

DSC_0232-kalklitirenjoy

Enjoy Candles LED-lampor lyser vackert i öppna spisen

DSC_0255-kalklitir-20150411

DSC_0265-kalklitir

DSC_0275-kalklitir

Skåpet målat i Nero. Nero kan fås i olika nyanser. Med i påsen så medföljer en flaska med flytande svart färg. Häller du i hela flaskan får du en mörk svart nyans (se bilder längre ner), tar du bara lite så får du “ljus-svart”.

DSC_0277-kalklitir-20150411

DSC_0283-kalklitir

DSC_0505-kalklitir

DSC_0285-kalklitir

Sängbordet målat i Nero, väggar i San Saccaria.

DSC_0292-kalklitir-20150411

San Saccaria på väggen och korset i trä är målat med Ivory.

DSC_0312-kalklitir

Kalklitir färgen Concrete Primo på väggen, den är inte målad med pensel utan en spatula är använd. Det blir en helt annan effekt. Superfint!

DSC_0315-kalktlirif

Familjen framför en vägg i Concrete Primo.

DSC_0496-kalklitir

I Agustas rum: väggarna målade i San Saccaria, dörrar och foderlister målade i San Saccaria och Lute Primo-mix. Det vackra skåpet är målat i Nero.

DSC_0345-kalklitir

Det bjuds alltid på fantastiskt god mat och goda bakverk.

DSC_0342-kalktlir-150410

Fantastiska familjen! Audur, Hjörtur, Agusta och Fanny. Viktor saknas på bild, han var på Island vid tillfället.

Här hittar ni Kalklitir i webbshoppen

Och Stuc – det får ni se imorgon! Så häng med.

Dela gärna: