I torsdags var jag på inköp hos Odd Molly Home för inköp av höst 2016. Såå otroligt mycket snyggt och några av nyheterna fyller verkligen ett hål av en produkt som jag haft tidigare från 2 leverantörer men som utgått hos dom, och som jag ofta får förfrågningar på. Och så snygga färger! Men det får jag tyvärr inte visa bilder på förrän någon vecka innan det kommer. Men hösten kommer redan i augusti så det är inte sååå fasligt länge…

Inköp hos Odd Molly Home

Vacker entre och gissa om man blir inspirerad till att sparka igång inköp hos Odd Molly Home.

inköp hos Odd Molly Home

Duktiga Kirsi Tarkki är min nya säljare på Home. Vi sågs som hastigast på Formex och vi har haft massa telefon, sms och mailkontakt. Och vi följer varann på instagram så det känns ju redan som man känner varann. Allt blir enklare då  och man kan hugga in direkt och börja prata business, samarbeten och… och fika! Herregud så mycket gott hon bullat upp med. Utanför bild till höger finns värsta lilla energibuffén. Men så mycket att prata om så småäta finns inte tid till, hi hi.

inköp hos Odd Molly Home

Alla inredningsprodukter i Home-sortimentet har anknytning till klädkollektionen med mönster, material och färger.

inköp hos Odd Molly Home

Inspiration: vackert med blåbär på botten av vattenflaskan!

inköp hos Odd Molly Home

I hallen står denna vackra möbel, fyndad på Blocket och sen ommålad för att passa in.

inköp hos Odd Molly Home

inköp hos Odd Molly Home

inköp hos Odd Molly Home

Nästa månad, i april, så kommer de här galet snygga mobilskalen! De kommer bara till iPhone6 till en början. Men till nästa kollektion hoppas jag det kommer till fler modeller. Det gäller att det blir en succé så Odd Molly förstår att mobilskalen är här för att stanna!

Dinköp hos Odd Molly Home6

Här hittar du Odd Molly Home hos inreda.com

inköp hos Odd Molly Home

Och muggen, jag älskar muggen. Lovisa Burfitt i samarbete med Rörstrand för några år sen och typ omöjlig att få tag på nu.

Vårkollektionen som finns i webbshoppen nu och kommande höstkollektion gifter sig bra med varandra och som vanligt går det utmärkt att mixa ihop olika säsonger Odd Molly. Här hittar du Odd Molly Home hos inreda.com.

DSC_0455-oddm

Men det jag får göra är såklart att visa alla nyheter som kom in för 1-2 veckor sen och tillhör vårkollektionen. Jag tror faktiskt jag missat visa dom, inköpet var när jag var mitt uppe i renoveringen av shoproomet och sen har det gått i ett. Här är den snygga Cozy pläden i blått

DSC_0478-oddm

Kudden Remix i smockad sammet och paljetter. De tidigare färgerna Milky Pink och Porcelain finns nu även i två nya färger: Asphalt och Midnight Blue

DSC_0495-oddmo

Enfärgade handdukarna i en ny färg: Kiwi.

DSC_0505-oddmollpg

DSC_0510-oddmollyhome

DSC_0516-oddmolly

It´s all about the details

DSC_0450-oddm

Cozy pläden, handgjord och vacker

DSC_0401-oddm

Klassikern Lovely Knit i jaquard finns nu i 5 färger. Handbroderade ytterkanter och bara numret som står på produkterna (här 031 som är artikelnumer för Lovely Knit) tar 40 minuter att brodera.

DSC_0433-+oddm

Ett av vårens mönster heter Fly Away på örngott, med en vacker fjäril. Fjärilen finns i 3 färgställningar: Asphalt, blå och multi. Vackert mönstrat påslakan Any Day.

DSC_0414-odd,

Kuddfodral Remix i färgen Asphalt och nya färger på mönstrade handdukarna

DSC_0425-oddm

Påslakan Any Day i färgen Multi, örngott Any Day, kuddfodral My Home och Remix. Odd Molly Home är fyllt till bredden med snyggingar.

DSC_0421-oddm

Vackert, sobert och klassiskt. Här vill man sova gott eller hur! Kuddfodral My Home, Kuddfodral Remix och påslakan Any Day från Odd Molly Home

DSC_0465-oddm

Kuddfodral My Home, örngott Fly Away (fjärilen) i färgen Multi och Remix från Odd Molly Home

Visst är det mycket snyggt. Vilken är din favorit?

Tag: inköp hos Odd Molly Home

Dela gärna: