Förra veckan var jag på inköp hos Pia på Pipols Bazaar och leveransen av allt snyggt har nu kommit hem och det är upplagt i shoppen. Pia Fehrm som är designern bakom Pipols Bazaar är en gammal klasskamrat till mig från gymnasiet så det känns extra roligt att vi många många år senare har Pias fina märke i vårt sortiment. Första gången vi möttes igen som leverantör och återförsäljare var 2006. Åren går! … när man har kul 🙂 Faktum är att jag är så otroligt imponerad av Pia och hennes arbete med produkterna. Hon är så duktig, reser runt i Marrakech, Indien, Kina och levererar sen så mycket fint. Att höra henne berätta om resorna är så inspirerande! Årets höstkollektion är nog en av hennes finaste hittils tycker jag!

Här hittar ni Pipols Bazaar hos inreda.com

 

 

Pia och jag i hennes showroom som är en gammal mjölkbutik som Arla hade på 50-talet i Vasastan.

 

Baboucherna (tofflor) i getskinn är en återkommande favorit år efter år och vi har nu på fått påfyllning av alla färger.

 

iPad-fodralen är vansinnigt snygga och har snabbt blivit hett eftertraktade. Finns i 3 färger: svart, brun och ljusbrun, samma som väskorna och plånböckerna. Här hittar ni Pipols Bazaar hos inreda.com

 

Pia skriver in allt jag lägger på order 🙂

Lunch-brejk!

Avslutar en härlig stund med en fika

Fina bilder från Pias bildbank, här med armband, halsband och iPad-fodralet som går likabra att ha som en partyväska.

 

Här hittar ni Pipols Bazaar hos inreda.com

 

 

Dela gärna: