[vänster] svartvit randiga dynorna, bastväskor med svarta detaljer, finns i 3 varianter. [höger] Snyyyyggggt!!! väskan är en favorit, förresten allt jag ser på bilden är en favvo  🙂

 

[vänster] Överkast, kuddar och lakan. Underlakanet som hänger ut kan även användas som duk, finns i storlekanara 140x 240, 140 x 300, 140 x 400 cm. Vi får in dem i vitt och i mörkgrått. [höger] Vita lampfötter med cylinderformad lampskärm.

Enorma takhöjd kräver maffigt höga hyllor och det var inga problem här. Maria som tittar i hyllorna ser ut som hon är i lilleputtlandet.. Även om hon är min lillasyster så är hon inte så himla liten :). Här ser ni tillexempel hur stor resväskan bredvid henne är. Upp till hennes knän. Stor snygg skinnväska, den bruna kommer in i veckan, den svarta i april tror jag.

 

[vänster] Facetglas i lila, 2 storlekar. [höger] bastväskor i 3 storlekar, utan mönster men med flätade skinnhandtag.

Tine sitter och tar hand om vår order. Framför henne på bordet står den härligt stora XL bordslampan.

 

[vänster] Facetglas i blush och vita ljuskoppar i glas med grått mönster. [höger] Lampfot Large i grå och lampskärm konformad färgen Kit.

Mixat gammalt och nytt

 

[vänster] nya vita stora ljusstakarna kommer i den nya högglansiga färgen och finns bara i en modell. De mindre ljusstakarna för smala julgransljus finns i 4 olika modeller. [höger] härligt sovrumskänsla i fina färger.

 

Tack Tine  & Co för en underbart härligt dag hos er. Vi åkte därifrån med så mycket inspiration och jag känner mig fortfarande helt sprallig bara jag tänker på allt fint som kommer in till webbshoppen!

Till alla ni som också gillar det ni ser. Det första är redan på väg, så det lägger jag i webbshoppen under söndagkväll och måndagen. Håll utkik! Sen kommer det mera lite då och då under våren. Och gillar ni något annat som ni ser på bild och har funderingar på – tveka inte att höra av dig så tar vi hem det åt dig!

Här hittar ni alla Tine K Homes produkter i vår webbshop

Dela gärna: