Ohh, nu har jag suttit i 2 dagar och gått igenom och arbetat mig igenom nästan 1.000 bilder som jag tog under helgens resa till Danmark. Varav 500 av dom var från Tine K, det blir lätt så när man är där så många timmar. Men självklart är även dessa bilder våra främsta arbetsredskap under hösten sen när varorna kommer in, så de är viktiga att ta hand om. Känslomässigt så blir jag kär i nästan varje bild och man blir alldeles kollrig i magen när man går igenom dem. Sån underbar känsla! Jag hoppas att jag lyckas förmedla lite av detta vidare med mina bilder 🙂 Det är en så fantastisk miljö att vara och man blir så otroligt väl omhändertagen!

Här kommer de sista inspirationsbilderna från fredagens inköpsdag hos Tine i Odense. Mycket av varorna är nu packade i Danmark idag och på väg till oss, bör komma inom en vecka. Sen dimper det in nyheter allteftersom under hela hösten. Love!

Här hittar ni Tine K Home hos inreda.com

En galet god lunch fick vi.

 

Tine och jag

Dags att lämna härliga Tine K gänget för denna gång! Tack alla fina underbara!! Mission completed, inköp från hösten 2012 TKH. Check!

Från vänster Stine Strandgaard Foged, Sanne Ottosen, Tine Kjeldsen, jag, Anita Kiralyfalvy Schytte, Susie Schmidt Reimann och Sanna Raatikainen.

Bilder copyright inreda.com

 

Dela gärna: