Vilken konstig dag, 19 mars och imorgon är det vårdagjämningen. Har aldrig sett så lite närheten till vår som just i år. I Skåne är det snöstorm och utanför våra fönster så har det snöat rejält under natten, kikar jag ut så är det sol och det snöar. Snöar uppåt av vindarna. Till och med vädret är lika förvirrat som alla andra tror jag.

Idag var iallafall dagen D för Holy Sweet-tjejerna, idag skulle de ju baka i TV4 Nyhetsmorgon! Wheee så spännande, bänkade mig i soffan hemma och satt där och  jobbade fram till 0830 när de dök upp första gångerna.

 

Peter Jihde, Tilde de Paula och Holy Sweetarna Linda och Christina.

Linda var ju och hämtade lite grejer från oss i söndags för att ha med i studion. Den vita keramiken är från Tine K Home och heter Deli, små skålarna är 8 cm perfekta för olika strössel och det stora vita fatet också från Tine K Home. Melaminskedarna i härliga pastellfärger är från Rice.

Så fint dekorerade påskkakor! För att se recept kolla in recept.nu och hela inslaget finns såklart på TV4 Play! 🙂 Åhh de var så duktiga!! Hoppas att det är många som får upp ögonen för dem nu och att stora beställningar trillar in!! Här hittar du deras hemsida www.holysweet.se

 

Iväg till jobbet och förbereda innan möte. Anneli och Ulrika håller på att flytta om varor på lager för vi väntar hem en hel del varor de här dagarna och då är det skönt att få ordning på allt innan. Jag älskar de här glasen! Plastglas och som är riktigt stora, finns vinglas, dricksglas och stora kannor.

På förmiddagen var det dags för besök av Eva från Rice. Inköp av highsummerkollektionen! Så mycket fint!!! Gick igenom en hel del annat roligt som händer och som kommer leverans av inom kort. Åhh så jag längtar! Rice – det är sommar och vår det! 🙂

Det kommer en sommar! Massa fint från High summer som kommer levereras i april!

Eva och jag testade även spelet Table Checkers 😉 nä skämt åsido, vi var ju tvungna att kika på vad det var. Spelmarkörer i form av knappar och en bordsduk i tyg som spelplan. So Ricey! Underbart och allt ligger i en fin box! Det kommer i april

Åhh en glad nyhet! Ser ni den gula ugnsformen! För flera flera år sen så sålde vi jättemånga av dessa formar men det var lite problem med leran så vi slutade sälja dom 2009. Och som vi har saknat dom! Men nu tillverkas dom i stengods istället för lergods och det är tåligare material. De kommer i 6 olika färger och 3 storlekar. Vi har beställt alla och de kommer inom snar framtid! Tjohoo så himla kul!

Full rulle! Wohooo strax efter Eva gått fick vi leverans av 4 pall med varor från Tine K Home. Där i ligger massor med lampskärmar som kunder väntat på, så det var bara att packa upp allt, pricka av och så packade Anneli Borenz och Ulrika ordrar för glatta livet.

Nu var det ju såklart inte bara lampor med i leveransen utan en hel del annat också! Här hittar du Tine K i webbshoppen!

Åhh doften på nya ljuset är helt lovely! Tine K Home Limited SS/13 doften GRAPE och är helt fantastiskt underbart fräsch! Gul penna Stylo från Tine K.

Åkte förbi träningen på vägen hem och tittade till dom så dom skötte sig ;). Om dom gjorde! Ojj vad jobbigt det såg ut att vara idag! Puh men det är det ju alltid på Body Fit Boot Camp med Lee Skinner. Och oj vad jag saknar dom och vad jag saknar att träna. Nu är det 2,5 vecka sen jag ramlade och slog i svanskotan. Men förhoppningsvis är jag tillbaka redan senare den här veckan. Men när jag såg alla mountainclimbers och burpees dom gjorde så kändes det snudd på omöjligt att min svanskota skulle vilja böja sig så mycket…! Vi får väl se 🙂

Hemma så var det bara att börja jobba igen! Nyhetsbrev på gång och det brukar ju ta sina timmar att förbereda. Idag var det mycket att fota också för att få ihop lite kampanjer. Får du inte våra nyhetsbrev så gå genast in på www.inreda.com och fyll i din mailadress till höger på sidan så missar du inte både tävlingar och bra erbjudanden som är på gång nu!

Imorgon kommer en stor leverans från Rice där bland annat äggkopparna är med. De lila, violetta, rosa, turkosa och mintgröna som vi säljer slut i samma sekund vi får hem dem. Det lär väl hända samma sak imorgon när jag går ut med nyhetsbrev. Speciellt nu när det är så nära påsk.

Och för dem som vill ha lite påskfärger på sina äggkoppar så kommer ett specialerbjudande imorgon i nyhetsbrevet 🙂

 

Ja vi får ju hem en massa fina skyltar imorgon! här kommer ett snabbt collage av dom som är till nyhetsbrevet imorgon. Så ni får en liten tjuvkik. Såå många fina skyltar och jag kan tänka mig minst 5 st hemma hos mig, så det får kanske bli en liten tavelvägg någonstans 🙂

 

åhhh såg att jag fick vara med och mingla i Hänt Extra den här veckan! Minsann. Hoppla. Där står jag och Annika Duckmark och ser glada ut! Och det var vi, för det var en supermysig kväll som du kan läsa om här.

 

Jaha. Det var den tisdagen det som sprang iväg fortare än kvickt som vanligt. Snart midnatt och dags att stänga ner jobb och gå o sova. Har ni sett Dicte? Den danska serien om en journalist. Åhh jag tycker den är så bra men missar alltid den på tevetid på måndagar. Så glad för Telia Digital-TV där jag kan knappa mig in i programbiblioket och kolla på alla tv-program som finns som visats. Vilken uppfinning! Det var inte bättre förr, det är en sak som är säker 😉

 

 

Dela gärna: