Den här veckan har jag lite semester, men bara lite, jobbar hemifrån och tar gärna med mig barnen på saker så vi hinner umgås lite. Så vad passade bättre än att ta med sig Kevin och Filippa hem till Annika Duckmark på en härlig fika och göra inköp på nyheter från Ocky. Ocky är Annikas varumärke, sen tidigare hittar ni supersköna Ocky-mössor i sortimentet på inreda.com.

Något jag ofta tänker på är att jag känner mig så rik på alla fantastiska människor hos mina leverantörer jag lär känna genom mitt jobb. Så många härliga egna företagare, designers och driftiga människor och man finner varann ofta väldigt snabbt. Annika är definitivt en av alla dessa fina och härliga vänner!

Annikas son Justin 3 år var såklart med och barnen fann varann snabbt de med och hade en supereftermiddag! 🙂

 

Härliga Justin och vackra Annika

Justin gillade Kevin jättemycket och satt som ett plåster bredvid honom. Supersöt liten kille med bus i blicken!!

Det bjöds på fika, jordgubbar, glass och bullar. Supersmarrigt!

När de flyttade in i sitt hus så tog dom bort vinden och höjde innertakhöjden. Det vill vi så gärna göra här hemma också så som vanligt hamnade jag på en inspirationsrunda i ett jättefint hus 🙂

 

När det var dags för att spela fotboll så åkte Zlatan-dressen på. Fotboll, datorspel, hockey, bilar – det hanns med mycket lek och Kevin var med på allt. Superfint att se dom leka så härligt ihop, trots 10 års åldersskillnad! ♥

När det var dags att bege sig hemåt så tyckte Justin inte att de riktigt hade lekt klart… Kevin fick en riktig kram från en nyvunnen kompis!

 

Justin ville krama och pussa mer på Kevin innan han skulle åka

..så en kindpuss, fint ska det va :)! Sötnöt!!

 

Annika, Justin, jag och Filippa i deras trädgård. Tack för en härlig eftermiddag fina Annika!

Annika bloggar på Allt för föräldrar och ni hittar hennes blogg här: http://blogg.alltforforaldrar.se/annikaduckmark/

 

 

 

Dela gärna: