Jag säger hejdå för några dagar! Tre härliga dagar i lovely Danmark med inköp hos Tine K Home idag, vin hos Charlotte på Rice ikväll, Formlandmässan på lördag och på kvällen fest hos House Doctor. Ska bli så kul! Fullspäckat schema. ♥

 

Reser med min favorit : Oilily resväskan (vi har några röda kvar på lager!)

Planet var fullt med butiksägare och inköpare som skulle till Köpenhamn och modemässan. Det är så kul att se för det syns alltid så väl på den uppklädda klädstilen att det är mässa på gång :).  Jag tror dock att typ 99% skulle till modemässan i Köpenhamn. Det var nog bara jag som skulle vidare till Formlandmässan. Nä det var såklart förmodligen någon mer men det kändes inte så, alla andra avvek mot tågen och in till Köpenhamn.

Och vet ni hur liten världen är. Bredvid mig på planet satt en tjej och vi började prata och när vi presenterade oss så “kände ju vi varann”! Åtminstone till namnen och det är tack vare Facebook. Vi har en gemensam vän, Helena Hägglund med bloggen En mammas dag. När jag var hemma hos Helena för två år sen så pratade vi just om butiken Uthuset i stan som ligger inne i Gävle för att Helena handlar mycket där och tycker om butiken. Tror du inte det är ägaren Helena Skarp från Uthuset som jag hamnar bredvid på planet. Och hon kände igen mig och inreda.com från inläggen. Sååå himla roligt! Vi bubblade på såklart som vi känt varann i några år, haha det blir lätt så och det är verkligen fantastiskt vad Facebook connectar folk.  Stöter på flera såna här “sociala mediemöten” i veckan som inte skulle skett om inte Facebook fanns.

 

in the air..

Så Helena Hägglund – här kommer en hälsning från Helena Skarp och mig till världens goaste tjej!

Väl framme på Copenhagen airport hämtar jag ut hyrbilen, kvitterar ut GPSen (döviktig!!), köper kaffe och croissant på Starbucks (en tradition) och en Innocent fruktjuice (ytterligare en tradition så fort jag kommer till Danmark). In i bilen och styr mot Odense 1,5 timme bort. Mot Tine K Home!!!

 

Kaffe på Starbucks

 

♥ Helena Skarp, med livsstilsbutiken Uthuset i stan, finns här med sin blogg: http://helenaskarp.blogspot.se/

♥ Helena Hägglund med bloggen En mammas dag: http://enmammasdag.com/helena

 

 

Dela gärna: