Ernst

HURRA – IDAG FIRAR INREDA.COM 15 ÅR PÅ NÄTET!!!

Oj, vad tiden går. För 15 år sen, så satt vi med de sista förberedelserna och byggde till sent in på natten innan release av inreda.com. 1999, då knappt någon trodde på e-handel. Min första Formexmässa aug -99 frågade jag ca 100 leverantörer men fick nej från nästan alla, ingen vågade hoppa på tåget och de ville inte sälja till någon som hade e-handel. Men som tur var fanns det 3 st av alla 100 som trodde på mig. Och det räckte för att sätta igång. Jag fick ihop ett bra sortiment, fick hem allt på lager, fotade produkterna och öppnade nätbutiken. Lagret hade jag i hallgarderoberna hemma. Jag minns känslan när jag packade upp de första leveranserna som om det hände igår. Nu 15 år senare är jag fortfarande kär varje dag i mitt jobb! Och tänk vad mycket som hänt med e-handel sen dess.

Efter 15 år så är nyhetsbreven fortfarande något av det roligaste jag vet att göra, att få nå ut till er och hälsa på. Ni alla fina kunder som betyder så mycket och som jag inte kan klara mig utan. Och tack alla ni underbara som varit med från start eller sen väldigt länge tillbaka, ni är många och jag är djupt tacksam för alla ni som hängt med mig troget.

Nu firar vi födelsedagen med 20% rabatt på alla lagervaror i 5 dagar. Erbjudandet gäller order lagda torsdag 25/9 kl 00.00 till måndag 29/9 kl 23.59.

Rabatten gäller ej på beställningsvaror, reavaror som redan är nedsatta eller presentkort. Beställer du varor som är beställningsvara så dellevererar vi din order och du betalar självklart bara en frakt.

Rabatten dras automatiskt av, du behöver inte ange någon rabattkod.

Tänk på att varorna som du lägger i din varukorg finns tillgängliga för andra kunder att handla ända tills du har godkänt och slutfört din order. Så vänta inte för länge! 🙂 Först till kvarn!

Och shoppar, det gör ni här: www.inreda.com

Klickar du här så kommer du direkt till länken med alla LAGERVAROR på 20% rabatt!

Ha en härlig dag!
Annelie Persson

så här såg det ut då!

( Skärmdump från WaybackMachine – surf the web as it was! )

ja, så här såg det ut då för 15 år sen.. det är nästan pinsamt när jag ser nu hur det såg ut då. Men samtidigt så minns jag att man var ganska ensam som inredningsbutik på nätet så det fanns inte så mycket att jämföra med och bli inspirerad av. Och webbtekniken var inte så utvecklad som idag så man var väldigt begränsad med funktioner, design och layout. Tur att tekniken, utvecklingen och kraven går framåt!

Men det värmer varmt inombords när jag ser det, det är många kära gamla minnen och jag vet att många av er kunder har haft mycket glädje av just Adam lampan, Solgubbe badrumsmatta, snapsglasen med älgarna på och allt annat som fanns då! Glada minnen.

 

 

Nu firar vi födelsedagen med 20% rabatt på alla lagervaror i 5 dagar. Erbjudandet gäller order lagda torsdag 25/9 kl 00.00 till måndag 29/9 kl 23.59.

Dela gärna: