INREDA.COM SHOPROOM

ÖPPETTIDER

inreda.com shoproom

Nu har vi tyvärr stängt shoproom för säsongen. Just nu finns det fortfarande lite möbler till utförsäljningspris kvar om du vill fynda, här hittar du dem: http://inredabloggen.com/mobler-till-fyndpriser-hamtas-shoproom-pa-lidingo/

inreda.com shoproom – som ett showroom men du kan shoppa på plats.
Det går bra att betala med kort och swish.

inreda.com – webbshop, alltid öppet, snabba leveranser. En av Sveriges äldsta webbshoppar! I år firar vi 18 år sen jag öppnade inreda.com!

Inreda.com Shoproom – som ett showroom fast du kan shoppa med dig det som finns här. Jag har öppet ca 2 dagar i veckan och tiderna visas varje vecka i webbshoppen. I shoproomet finns utvalda delar av webbshoppens sortiment men du hittar även unika produkter som vi inte har i webbshoppen. Du kan även handla fler möbler än de som finns i webbshoppen och naturligtvis möjligheten till att provsitta och klämma & känna på allt. Ett besök i shoproomet här på Lidingö är helt enkelt ett måste. : )

Adress

Tryffelslingan 12, Lidingö (se karta längre ned på sidan)

instagram: @inredacom för mer inspiration.
Tagga gärna #inredacomshoproom och #inredacom

Hitta hit:

Välkommen till vårt nyöppnade shoproom!

I somras började en idé gro och renovering av vårt f.d. lager och nuvarande kontor påbörjades. Många har efterfrågat möjligheter att se Kalklitir uppmålad innan man bestämmer färg och många vill ha möjlighet att klämma och känna på varor och möbler innan köp. En idé om ett shoproom växte fram för att öppnas början av 2016.

Nu har vi öppnat! Och är fantastiskt glada över det mottagande som vi fått och allt beröm för inspiration!

Shoproomet håller öppet ca 2 dagar per vecka, för öppettider framöver hänvisar vi till hemsidan där det tydligt kommer visas veckans tider.

Det går bra att handla på plats och ta med sig varor hem. Har vi inte det du önskar från vårt sortiment i webbshop tillgängligt i vårt shoproom så ordnar vi med leverans från vårt lager nästföljande vardag.

Kalklitir i 11 olika kulörer finns uppmålade på stora väggar. Färgprover finns på övriga. Vi väntar hem leverans nästa vecka. Kika på färgerna, bestämmer du dig på plats och beställer så skickar vi dem fraktfritt till dig nästa vecka.

Ett utvalt sortiment av alla varor och varumärken från webbshoppen finns på plats i shoproomet.

 

Vi har även en hel del unika varor från nya varumärken som bara kommer finnas i shoproomet samt möbler från befintliga varumärken.

Se och provsitt Tine K Home tygmöbler (soffor, puffar, sänggavlar) och även deras härliga bambumöbler (soffor, fåtöljer, pallar, solsäng sortiment). Leveranstid 1-4 veckor.

Se och provsitt Rice soffor och fåtöljer (sortiment).

Förutom allt detta så hittar du massor av annat!

Har du lite tid över så kom gärna och hälsa på hos oss!

Inreda.com Shoproom
Tryffelslingan 12
18157 Lidingö

Kommunalt. Buss 201 från Ropsten till Toppmurklevägen. Ca 200 m till Tryffelslingan.

Varmt välkomna!

Annelie Persson,
Inreda.com Shoproom
(som ett showroom och du kan shoppa på plats)

Dela gärna: