Igår var det dags för ett spännande möte, en första brainstorming om ett kommande projekt nu inom kort på vårkanten. Hos underbara Helena Aro, stylist och som nu är butikschef och inredare hos möbeltillverkaren Fogia ute på Finnboda Varv i Nacka. Helena har tidigare jobbat på Aftonbladet Härligt hemma som inredningsjournalist och stylist och det är så vi lärt känna varann. Helena Aros blogg hittar du här

Jag hade med mig min vän Annika Duckmark på mötet och tillsammans spånade vi 3 hej vilt och tre timmar flög iväg.

Helena och Annika har träffats tidigare, men inte sen 1996. Helena sminkade Annika inför ett reportage i Aftonbladet när Annika skulle iväg till Miss Universum-tävlingen och representera Sverige. Härligt återseende 17 år senare!

Men vilka fantastiska lokaler Fogia sitter i! Några meter från vattnet, i en K-märkt lokal, 1500 kvm, vackra fönster, stålbjälkar och galet högt i tak. Vilken härlig miljö! Fogia tillverkar sina möbler själva och deras soffor, åhh vilka härliga soffor! Varför har jag inte hittat hit förut! En miljö väl värd att besökas!

Det finns även café & bistro så man kan ta sig en utflykt och både äta och inspireras i en vacker miljö av fantastiska möbler. Vi åt en fisksoppa som var vansinnigt god, den kan jag varmt rekommendera!

 

Annika Duckmark

 

Fina vackra Helena Aro

Lunchdags i bistron

Efter mötet så passade jag på att fota Annika i hennes mössor från Ocky då vi behövde bilder även på vuxna i mössorna. Och vad passar bättre än den vackra fotomodellen själv då?! Vi har även fått påfyllning av alla storlekar och de ligger uppe i webbshoppen på inreda.com. Åh jag önskar ni kunde känna på tyget genom att gnugga på mössan på bilden!! (om 10 år kanske det funkar, vet vet 😉 för de är så sköna och mjuka i materialet. Lite stretch så de sitter kvar där de ska. Dubbelsydd utan sömmar så den inte skaver och finns för både vuxen och barn i 4 färger: rosa, grå, svart och turkos. Burr, det var kallt och blåsigt med isande vindar vid vattnet. Tur det är mössor hon har och inte baddräkter 😉

Foton: annelie persson inreda.com

Fogia, Finnboda Varvsväg 19A i Nacka precis vid vattnet. Och en solig dag, så finns det promenadstråk vid vattnet hela vägen om en härlig promenad utefter Nacka Strand lockar.

Dela gärna: