Igår var jag inbjuden till invigningen av MOOD Stockholm och ojj så förväntansfull jag har varit inför detta! Och kvällen slog alla förväntningar. Vilken bra kväll!

För några månader sen i somras så blev vi tillfrågade om att öppna butik i MOOD så jag var där och kikade på byggplatsen. Jag var såå himla sugen på att öppna men bestämde mig för en annan satsning för webbshoppen istället som kommer framöver, men jag blev helt såld på hela konceptet och hade svårt att bestämma mig snabbt.

Mood är någonting helt nytt. Det är ingen galleria utan det är som en stad i staden. Som Jonas Sandström i MOOD-projektet förklarade det när vi träffades i somras. Jag gillar att varje butik har sin egen fasad som en gågata i en engelsk by. Inspiration till miljön ute på “gator och torg” är hämtad genom inspiration från hotell lounger världen över. Här och där hittar man lite speciella udda och coola inredningsdetaljer. Får nog åka tillbaka och fota mer i dagsljus 🙂

Glöm inte gå på toaletten när du är där förresten. Alla toaletter är coolt designade på olika sätt. Bara de har blivit en snackis.

Precis som i en hotellfoajé så finns en Concierge där du kan lämna in hunden medans du shoppar, beställa barnvaktspassning till barnen, personal shopper, låta någon byta däck på bilen, slipa skridskorna, läxläsningshjälp, paketinslagning, hyra en kock eller bartender mm. Hur smart är inte det!

Det finns gott om restauranger. Melker Andersson har öppnat ny restaurang: Vigårda Barbeque, en snabbmatsrestaurang med hälsomat. Vassa Eggen har öppnat Bouqeria. Lux har öppnat EAT (European asian taste) för att nämna några godingar.

Lauritz.com har öppnat en stor pop up-store, smart drag, det tror jag kommer göra succé! En pop up-store är en tillfällig butik och deras finns där till juni.

Det fanns inte tid till att gå in i butikerna mer än att bara svepa igenom, det var ju så mycket annat att göra, bubbla om, prata, lära känna nya människor och se.  Idag fredag 23/3 så öppnar de på riktigt, så det får bli ett besök så snabbt jag hinner. Öppettiderna är 10-20 på vardagar och lördag 10-18, söndag 11-18. MOOD ligger i kvarteret Norrlandsgatan/Mäster Samuelsgatan/ Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan.

Stort, fräscht, snyggt, något helt nytt!

 

Inbjudan från Micael Bindefeld. Blev sååå himla glad! Jag gick dit med lillasyster Maria, Tanja Fylking, Ankie Bagger och vi mötte upp Annika Duckmark och Kin Hermansson. Fantastiska tjejer hela bunten, och oj så roligt jag hade!

Jag, Annika Duckmark, Kin Hermansson, Tanja Fylking

 

Ellinor Persson, Annika Duckmark, Ankie Bagger och Kin Hermansson

Vi träffade härliga Ingela Pling Forsman och hennes väninna Eva. Till höger alltid snygga Tanja Fylking. Vi säljer ju Plings fina smyckeskollektion i webbshoppen sen några månader tillbaka. Ett resultat efter att Tanja presenterade mig för Pling på Formexmässan. Så det var lite extra roligt att träffas ihop igen! Tanja driver DOGartist, ett hundaccessoarsmärke med bland annat Maria Montazamis kollektion som vi såklart också är stolta över att ha i vårt sortiment.

Fanns hur mycket gott som helst att äta från cateringfirman Calotte. Snittarna var helt gudomligt goda!

Choklad med havssalt ovanpå är min favorit och likaså ikväll…

Jag och Ankie Bagger inne i butiken Valerie. Så mycket fina kläder och fin butik.

Härlig skylt. Och ja brödet var galet gott!

 

Här på denna platsen var det tänkt att inreda.com skulle ligga 🙂

Champagne champagne champagne

In Good Mood!!

Fina lillasyster Maria Magnusson

En väldigt vig tjej

Spiti har flyttat sin förra butik och finns nu inne i Mood bara. Och vilken fin butik Annika Fast har gjort, här är skyltningen utanför. Grattis och lycka till!

2 vackra Fröken Sverige tjejer! Annika Duckmark som var Fröken Sverige 1996 och Valerie Aflalo 2000. Valerie har eget klädmärke och nu öppnat en jättefin butik i Mood.

 

Fina burkar hos Spiti

Trädkoja utomhus på taket mot Jakobsbergsgatan. Trädkojan är ett hus på pålar, 5 meter upp i luften. Kan hyras som konferensrum. Hur coolt är inte det?! Möte i trädkojan mitt i centralaste City.

Lax Sashimin med wafudip och edamamerbönorna var fantastiskt goda på sushibaren ichaicha.

Melker Anderssons Vigårda Barbeque

Bouqeria

 

Tack alla fina härliga tjejer för en rolig och härlig kväll! Kin, Maria, jag, Ankie, Tanja och Annika.

Måste ju bara kika en sista gång på vägen hem, där på andra våningen skulle vårt fönster ha varit. 🙂

Grattis Stockholm, vilken fint shoppingställe vi fått!

Här hittar du MOOD Stockholm

Här hittar du Annika Duckmarks blogg och  Kins blogg

 

Dela gärna: